2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
وای چقد این پیامت ترسوند منو مگه ب این سرعت ذخیره میاد پایین؟؟؟

نه عزیزم نگران نشو من نمیدونم چرا اینجوری شده در حالیکه دوتا ازمایشگاه خیلی معتبر رفتم ... ولی این بین دوتا ازمایشام من دوماهی رژیم گرفتم که درواقع یه نوع درمان pco هست میگم شاید از اون ذخیرم اومد پایین خود دکترمم مونده بود میگفت چطوری اینقد فرق داره

اما شما اصلا نترس این اتفاق عجیبه برا هیچکی جز منم نیوفتاده😂

سلام عزیزدلم روز ۱۴ رفتم تیتر ندادم فقط آزمایش بارداری دادم و منفی بود فداتشم

خیلی ناراحت شدم عزیزم... خداروشکر دوتا فرشته خوشکل و زیبا داری عزیزم ایشالا طبیعی پسر کاکل زری میاری😍❤️❤️

من دوستم و خواهرم با کیت تخمک گذاری خودشون پسر دار شدن ایشالا شماهم طبیعی میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نگران نشو من نمیدونم چرا اینجوری شده در حالیکه دوتا ازمایشگاه خیلی معتبر رفتم ... ولی این ب ...

خداخیرت بده من ماه بعد ان شالله قراره برم میکرو...ترسیدم گفتم پس من ک الان ۲.۴هستم دیگه چند بشه بعد پانکچر

خداخیرت بده من ماه بعد ان شالله قراره برم میکرو...ترسیدم گفتم پس من ک الان ۲.۴هستم دیگه چند بشه بعد ...

نه عزیزم نگران نباش ایشالا کلی تخمک و جنین عالی میگیرن برات😍😍😍 منم این سری نمیدونم چرا کمتر شده همه چیم با اینکه داروهام قوی تره اما فعلا ۸ تا فولیکول تا ببینم پانکچر کنن 🤕

بانو چطوریه اصلا حس و حالش من که ازهمین الان ترسیدم

عملش که هیچی نیست واقعا متوجه نمیشی اما من بعدش چندروز دولا بودم اصلا نمیتونستم راه برم هیچ کاری کنم دردم خیلی زیاد بود قبلشم یکم تخمدونام درد داشتم الانم درد دارم یکم کلا یه جوریه!!! اما با ذخیره ما ها که تنبلی نداریم چون هایپر نمیشیم هیچکس درد نداره نگران نباش من انگار مینی هایپر شده بودم یا چی نمیدونم که بعدش درد داشتم اما بچه ها اینجا اکثرا هیچ دردی ندارن

مرسی گلم از تو داغونم خسته شدم بخدا دیگه چشم ارومم ولی یادم میوفته یه گوشه قلبم میسوزه ناخداگاه

عزیزم باید الان آرامش داشته باشی میخای آروم بشی به این فکر کن قرار کلی تخمک خوب برات تشکیل بشه قرار مامان بشی همه چیزای منفی و استرس زا رو از خودت دور کن

نه عزیزم نگران نباش ایشالا کلی تخمک و جنین عالی میگیرن برات😍😍😍 منم این سری نمیدونم چرا کمتر شده ه ...

عزیزم موقع تزریق امپولا شکمتون صدا میده ؟من دارم امپول میزنم شکمم صدا بد جوری میده و سفت شده

موقع تزریق امپولا اذیت میشدی؟

نه اما نفخ دارم و اینکه یکم اگه ادرار داشته باشم خیلی تخمدونام تیر میکشه که به خاطر امپولا و ایناس

اما صدا نمیده شاید شما نفخ نداری به جاش صدا میده

امپول سینال میزنی؟

نه اما نفخ دارم و اینکه یکم اگه ادرار داشته باشم خیلی تخمدونام تیر میکشه که به خاطر امپولا و ایناس ...

امپول پیورگان میزنم ۱۵۰ واحد نفخ نیست یه صدا عجیبی میده ۶ روز امپول زدم فردا باید سونو بشم

نه بابا دختر چه فکرایی میکنیدا من هفده بار انتقال ناموفق داشتم هربار امیدوار بودم شماها چرا اینقدر ...

وای عزیزم ایشاا... ب حق بی بی فاطمه زهرا خدابهت دوقلو خوشگل و سالم بده