2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
عزیزم تقریبا باهمیم ان شاا... مامان دوتا جیگر میشی

ان شاالله همین طور شما

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو بشم سارا جونم ان شاالله که این دفعه تو تقدیرت مادر شدن نوشته شده باشه برات از ته دلم از خدا ...

ممنونم عزیزدلم ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین مثلا اونا اصلا هزینه ی ازمایش کروونا وحساب نمیکنن که برایه هر بارش ۳۷۰ میگیرن که من تاالان دو ب ...

آزمایش کرونا از حلق میگیرن یا خون؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم  دکتر طرازی مثل بعضی دکترا نیست که اسم مینویسن پشت در مطبشون کاش اونجوری بود میومدم ...

نه عزیزم اونجوری نیست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببین مثلا اونا اصلا هزینه ی ازمایش کروونا وحساب نمیکنن که برایه هر بارش ۳۷۰ میگیرن که من تاالان دو ب ...

آره فهمیدم بعضیا با همه خرجا میگن منم توی این یه سال که خرج خاصی هم نکردم حدود ۱۰ تومن شده. ممنونم عزیزم که جواب دادی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانما خوبید؟؟ من چندروز نبودم برا اوناییکککه مثبت شدن آرزو میکنم نه ماه طلایی داشته باشن و کیف ...

سلام عزیزم خوبی؟ ان شاء الله این دفعه مامان میشی

ببین گلم اصلا خودتو درگیر تعداد نکن 😉 😉 😉 

فقط دعا و انرژی مثبت بفرست براشون 

پس شما یک روز از من جلوتری عزیزم علائمی نداری؟

هییییییچ علائمی ندارم عزیزم !! ضمن اینکه سینه بزرگ شده که بنظرم مهم نیست ، سرم درد میکنه که فک کنم تلقینه و گاهی زیر دلم منقبض میشه بخصوص امروز اونم فک کنم مال کم تحرکیه !! پس فقط حس خودم میمونه که حس میکنم ایندفه گرفته و باز هم امید به خدا ایشالا هر چی به صلاحهه پیش بیاد 

ن عزیزم من افت بتا کردم دیگ تیکرو برنداشتم انشاالله اینبار مثبت میشم با دعای شما... دکتر من اعتقادی ...

عزیزم متاسفم میدونم چقدر سخته خودم ۳ بار افت بتا داشتم، برا سما دلیلی گفتن برا افت بتا؟ مشکلتون چی بود؟

عزیزم این ماه بهتون چه دارویی دارن واسه پانکچر ؟؟ ماه قبل چی بود داروهاتون 

داروهام سینال و اچ ام جی کارما و اولگالترون. سری قبل که پانکچر شده بودم ماه قبل نبود مهر ماه بود اونم دارو اصلیم یدونه النوا بود .ستروتاید اچ سی جی اگه درست یادم مونده باشه 

در اندک من تویی فراوان یارب..