2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
عزیزم دیروز که نوشتی ازمایشت ساعت ۱اماده میشه ته دلم مطمئن بودم مثبتی خداروهزارمرتبه شکر الهی که بار ...

فدای محبتت عزیزدلم خیلی ممنونم ان شاالله که پسر خوشگل شمام صحیح و سالم میاد بغلتون. خدا پسراتو براتون نگه داره گلم😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
رویا جانم مبارکت باشه ان شاالله بارداری خوبی رو بگذرونی و نینیتو سالم بغل بگیری. واسه منم دعا کن رو ...

فدای تو بشم سارا جونم ان شاالله که این دفعه تو تقدیرت مادر شدن نوشته شده باشه برات از ته دلم از خدا میخوام به حق پهلوی شکسته ی خانم فاطمه زهرا هم شما و هم همه ی دوستان دلشون شاد بشه.🤲🤲❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۵بهمن‌بایدآزمایش‌بدم نمیدونم‌چراازدیروز‌ناراحتم..دیروزدوستمون‌منفی‌شدمن‌کلا روحیمو‌باختم😞‌تواین‌چ ...

ان شاالله که ۵ بهمن بشه بهترین روز زندگیت عزیزم

این حالت ها طبیعیه انگار چون منم از روز ۸ تا روز آزمایش دلم انقد میگرفت میشستم گریه میکردم ولی بسپار دست خدا بگو من خیلی ضعیفم و هیچ کاری از دستم برنمیاد دو دستی میدم به خودت تا خودت سر و سامونش بدی🙏

خیلی ممنونم نیلو جان عزیزم ان شاالله که خیلی زود قسمت شما بشه و تا ۹ ماه بچسبن به دل مامانشون و بعدم ...

مبارکت باشه خداروشکر👶👶❤❤ برامون دعا کن این روز رو ببینیم. شما انتقال چندمت بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مبارکت باشه خداروشکر👶👶❤❤ برامون دعا کن این روز رو ببینیم. شما انتقال چندمت بود؟

ممنون گلم 😘 باور کن من همیشه می گفتم حسرت دیدن بیبی چک مثبت رو با خودم به گور میبرم ولی دیروز بعد آزمایش زدم قشنگ قرمز شد باور کن فقط نیم ساعت نشستم نگاش کردم.اصلا ناامید نباش مطمئن باش اون روز خیلی نزدیکه و حتما مامان میشی.🥰 من انتقال اولم بود بقیه اشم توکلم به خداست.

@زینبی_بابا   و بقیه خانوما لطفا میشه جواب بدین 👇👇

کسی بوده بعد از پانکچر تا چند ماه حجم خونریزیش کاهش پیدا کرده باشه ؟ (مخصوصا از ماه دوم به بعد) ، چند ماه طول میکشه تا حجم خونریزی برگرده به حالت عادی؟

واقعا پس چرا خوده دکتر آراسته اینجوری گفت البته میدونم هزینه های جزیی دیگه هم دارو مثل دارو مثل سونو ...

ببین مثلا اونا اصلا هزینه ی ازمایش کروونا وحساب نمیکنن که برایه هر بارش ۳۷۰ میگیرن که من تاالان دو بار دادم قبل از انتقالم باید بدیم که فقط همین یه تومن میشه خرج اضافه زیاد داره ولی من گفتم با کل ازمایش ها وسنو ها دونه دونه نوشتم

فدای تو عزیزم آره سپردم به خودش تا الانشم من هیچ کاره بودم همش لطف خدا بوده ان شاالله که خیلی زود ش ...

انشالله عزیزم

انشالله

خدایا قسمت همه دوستام بکن قسمت منم بکن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سمین جون سلام ببخشید من همش از شما سوال میپرسم نوبت دهی دکتر طرازی چجوریه تو مطب ؟؟  فقط تلفنی ...

عزیزم قطعا اگر الان از مطب دکتر طرازی بخوای نوبت بگیری اواخر بهمن یا اوایل اسفند بهت نوبت میده ‌.زنگ بزن ابن سینا ۲۳۵۱۹ ۰۲۱

این شمارشه از دکتر طرازی وقت بگیر احتمالا برا شنبه آینده یا سه شنبه همین هفته بهت وقت بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دیشب توخواب انگار شکمم منقبض میشد از خواب بیدار شدم اینا میتونه بخاطر چی باشه یعنی بدن جنین رو پس زد ...

نه بابا دختر چه فکرایی میکنیدا

من هفده بار انتقال ناموفق داشتم هربار امیدوار بودم شماها چرا اینقدر زود ناامید میشید 

انشالله جنین داره میچسبه به دل مامانیش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ایشاا.... ممنونم از دعات عزیزم آخه ی هفته قبل از پریودمم ترشح آبکی دارم از خیلی بیشتر الان مثه آب

این ترشحات برا پروژسترونه عزیزم

خانما کسی میدونه توسیکل پانکچر حرص خوردن باعث چی میشه؟ یه عوضی حرصمو بدجور درآورد ولی زود خودمو جمع‌ ...

عزیزم بیخیال .توی سیکل پانکچر فقط آب بخور وپیاده روی کن همین.از الان فکرتو خراب نکن

عزیزم قطعا اگر الان از مطب دکتر طرازی بخوای نوبت بگیری اواخر بهمن یا اوایل اسفند بهت نوبت میده ‌.زنگ ...

مرسی عزیزم  دکتر طرازی مثل بعضی دکترا نیست که اسم مینویسن پشت در مطبشون کاش اونجوری بود میومدم اسم مینوشتم