2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
خانما کسی میدونه توسیکل پانکچر حرص خوردن باعث چی میشه؟ یه عوضی حرصمو بدجور درآورد ولی زود خودمو جمع‌ ...

سلام عزیزم ان شاءالله که کلی تخمک با کیفیت داشته باشی عزیزم شما پیش کدوم دکتر میرید مشکلتون چیه 

کیست نیست عزیزم خیالت راحت باشه مال من اصلا قلمی نبود بعد روزی ۳ تا هم بود  ایشالا کلی تخمک دا ...

مرسی گلم انشالله ولی چه کنم که استرس ول کن من نیست

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خوبید؟؟ من چندروز نبودم برا اوناییکککه مثبت شدن آرزو میکنم نه ماه طلایی داشته باشن و کیف کنن و برا دوستانی که منفی شدن بگم درکتون میکنم خیلی سخته اما چاره ای نیست جز ادامه دادن😍❤️❤️

من دوباره رفتم تو سیکل برا پانکچر با اینکه سری پیش سینال داشتم و چندتا دونه hmg ؛ ۱۲ تا تخمک داشتم اما الان الننوا زدم و هروز ۳ تا hmg اما فقط ۷ ۸ تا دارم!!! چرا؟ یعنی ممکنه به خاطر این باشه که از ۲۷ مهر که پانکچر قبلیم بوده بدنم ضعیفی چیزیه؟ شنبه روز ۱۶ سیکلمه اما همه این چندتا تخمک بالای۱۳ تا۱۸ سایزشون به نظرتون خوبه؟ چیکار کنم گیج شدم

@زینبی_بابا‍ 

اره  دوسش دارم ، منم شنبه انتقال دادم و میخوام روز دوازدهم بیبی بزنم‌    

وای

من‌ازبی‌بی‌چک‌میترسم..

اصلا‌هم‌بهش‌اعتمادندارم

من‌همون‌روز۱۵‌میرم‌آزمایش...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
برو آب و گلاب بخور گل گاو زبان هم برای خودت دم کن صلوات بفرست قرآن بخوان آیت الکرسی هم حتما بخون بعد ...

مرسی گلم از تو داغونم خسته شدم بخدا دیگه چشم ارومم ولی یادم میوفته یه گوشه قلبم میسوزه ناخداگاه

سلام عزیزم ممنونم ان شاالله قسمت خودت گلم.😘 میگم گلی جان به نظرت بتام خوبه؟ روز ۱۳ انتقالمه

تبریک میگم عزیزم خیلی برات خوشحال شدم منم انید گرفتم که حتما برم دوباره پیش موسی پور ...انتقالت فرش بود یا فریز ؟داروهات و که نگاه کردم دکترای جهاد اصلا به من نداده بودن !

عزیزم من از وقتی تصمیم به ای وی اف گرفتم تمام بلاهایی که میشه سر یه خانواده همه جوره بیاد سرمون اومد ...

خداکنه گلم بخدا دیگه دارم میترکم از فکروخیال خسته شدم از این وضعیت کاش تموم شه منم به نتیجه برسم دلم از ابن میسوزه هرسری سر پانکچر یکی هست عذابم بده حرص بخورم .شما چطوری نی نی خوبه ایشالله

سلام عزیزم ان شاءالله که کلی تخمک با کیفیت داشته باشی عزیزم شما پیش کدوم دکتر میرید مشکلتون چیه  ...

مرسی گلم ایشالله . من مشکل اصلی همسرمه تحرک و مورفولوژی. دکتر خانم علیرضایی

تبریک میگم عزیزم خیلی برات خوشحال شدم منم انید گرفتم که حتما برم دوباره پیش موسی پور ...انتقالت فرش ...

ممنونم عزیزدلم ان شاالله که شمام خیلی زود به نتیجه میرسی. خداروشکر که باعث شدم امید بگیری ان شاالله که اول خدا بعد هم دکتر موسی پور براتون وسیله ای باشه برای مادر شدنت.😍 آره عزیزم حتما از مطبش شروع کن اینجوری بیشتر هوای مریضو دارن

نه عزیزم انتقال من با جنین فریز بود دو ماه بعد از پانکچر

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اصلا استرس نداشته باش بسپر به خدا همون جور که خودش بخشیده خودشم مراقبشه خیلی مراقب خودت باش عزیزم

فدای تو عزیزم آره سپردم به خودش تا الانشم من هیچ کاره بودم همش لطف خدا بوده

ان شاالله که خیلی زود شمام مامان بشی و تا آخرش برات بمونن گلم

فدای تو عزیزم آره سپردم به خودش تا الانشم من هیچ کاره بودم همش لطف خدا بوده ان شاالله که خیلی زود ش ...

عزیزم دیروز که نوشتی ازمایشت ساعت ۱اماده میشه ته دلم مطمئن بودم مثبتی خداروهزارمرتبه شکر الهی که بارداری خوبی داشته باشی خیلی مباااارک باشه عزیزم 

[QUOTE=172900670]فدای تو عزیزم آره سپردم به خودش تا الانشم من هیچ کاره بودم همش لطف خدا بوده ان شاالله که خیلی زود ش ...[/QUOTخودتون خواستید یا دکتر گفت فریز باشه ؟استراحتت چطور بود ؟

[QUOTE=172900670]فدای تو عزیزم آره سپردم به خودش تا الانشم من هیچ کاره بودم همش لطف خدا بوده ان شاال ...

نه عزیزم تصمیم دکتر بود البته من هایپر شده بودم دکتر گفت تخمدانات التهاب داره انتقال نمیدم ولی انگار روند کارش اینه که فریز انتقال میده چون من تو مطب اصلا ندیدم برای کسی فرش انتقال بده

من استراحت مطلق نبودم عزیزم سه روز اول بیشتر درازکش بودم ولی بعدش کم کم کارامو انجام دادم دکترم تاکید داشت نباید استراحت مطلق کنم.