2777
2789
عنوان

من عادت بدی دارم یا نه پولامو

256 بازدید | 19 پست

رفتم سرکار مدت چندسال هست پولامو اصلا برای کافه رستوران نمی‌دم جمع میکنم طلا میخرم زیادم نمیشه ۱۰ تومن ۵ تومن ۲۰ تومن ولی میگم بودنش بهتر از نبودنش بعد وام گرفتنو دوست دارم سختم میشه ولی چیکار کنم 

موندم یه وام بگیرم یا نه ۱۸درصد هست سه ساله فکر کنم ۸۰ تومنه برا خودم ۳ تومن یا ۲ تومن میمونه ته حسابم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساکن کجایی زرنگ خانم

اصفهان 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

اگر وام بگیری بذاری بانک سود بگیری یا حتی طلا بخری الان (الان وقت خرید طلا نیست)  سود نداره و بی فایده 

خودت اذیت نکن 

اما اگر میتونی وام بگیری با پس اندازت رو هم خونه ماشین یا یه تکه زمین بخری اره بگیر

خب چون میگی عادت به خرج‌ کردن نداری حتما وامو بگیر و تبدیل به طلا کن 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
وام بگیر طلا هاتم بفروش یه زمین بگیر به نظر من

وامم بگیرم یعنی طوری نیست 

وام بگیر .من یه وام گرفتم ۲۰ تومن ۱۵ تومن خرج کاری شد ۵ تومن طلا خریدم وقتی وامو تسویه کردم فقط همون ۵ تومن طلا شده بود ۲۰ میلیون دیگه ۱۵ تومنی که خرج شده بود بماند

خب چون میگی عادت به خرج‌ کردن نداری حتما وامو بگیر و تبدیل به طلا کن

پس بگیرم وامو ممنون 

وام بگیر .من یه وام گرفتم ۲۰ تومن ۱۵ تومن خرج کاری شد ۵ تومن طلا خریدم وقتی وامو تسویه کردم فقط همون ...

ممنون 

وامم بگیرم یعنی طوری نیست

عزیزم با این وضع تورم بهترین کار وام گرفتنه

هرچقدر هم سد بدی بدی باز برد کردی 

فقط پولت رو راکد نگه ندار طلا خوبه اما خونه و زمین رشد بیشتری میکنه

پس بگیرم وامو ممنون

بله عزیزم حتما بگیر نرخ تورم تو بهترین حالت همیشه از ۱۸ درصد بالاتر بوده هیچ کسی از گرفتن وام پشیمون نمیشه مگه اینکه پولشو هدر بده

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️