2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دست این شوهرم که گفت هفت تا کمه و فلان و این همه پول خرج کنیم اخرم بشه یه جنین  حالا برم پیش ...

گلم هفت تا تخمک که خوبه شاید کم تشکیل شدن جنین بخاطر کیفیت اسپرم بوده خوب کاش قطع نکرده بودی حتما سریعتر با یه پزشک مشورت کن شاید آمپول آزادسازی قرصی چیزی بدن که تبدیل به کیست نمیشه ایشالله نگران نباش

در اندک من تویی فراوان یارب..

خانما کسی میدونه توسیکل پانکچر حرص خوردن باعث چی میشه؟ یه عوضی حرصمو بدجور درآورد ولی زود خودمو جمع‌وجور کردم که بیشتر از این آسیب نرسه به سیکلم الان اعصابم داغونه شانسمه بخدا سری قبلم دقیقا تو سیکل پانکچرم یه حرص حسابی خوردم پانکچرمم افتضاح فقط سه تا تخمک الانم که باز اینطوری شد خدا از بعضی ادما نگذره بخدا خسته شدم دیگه یذره درک و شعور ندارن بعضی آدما خودخواه و بیخودن دور از جون شماها. حالا نگرانم میگم نکنه باز مثل قبل تخمکام کم بشه و بی کیفیت آخه چکار کنم هرچقدر میخوام حرص نخورم اطرافیان اصلا درک ندارن یکم مراعات کنن. خیلی غصه دارم خیلی دلم میخواست همه چی زودتر تموم بشه توان این استرسارو این فکرو خیالارو واقعا دیگه ندارم

در اندک من تویی فراوان یارب..
خیلی ممنونم نیلو جان عزیزم ان شاالله که خیلی زود قسمت شما بشه و تا ۹ ماه بچسبن به دل مامانشون و بعدم ...

اصلا استرس نداشته باش بسپر به خدا همون جور که خودش بخشیده خودشم مراقبشه خیلی مراقب خودت باش عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم امروز بخاطر شوهرم آزمایش دادم بتا صفر ... چقدر این لحظه ها سخت میگذره چقدر غم روی دلم هست ... ...

ای وای

عزیزم😞نمیدونم چی بگم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام انشالله که کیست نی من سینال قلمی روزی یدونه روی عدد 24 میزارم و میزنم دوتا هم اچ ام جی کارما

کیست نیست عزیزم خیالت راحت باشه مال من اصلا قلمی نبود بعد روزی ۳ تا هم بود 

ایشالا کلی تخمک داری عزیزم

فقط و فقط استرس نداشته باش

خانما کسی میدونه توسیکل پانکچر حرص خوردن باعث چی میشه؟ یه عوضی حرصمو بدجور درآورد ولی زود خودمو جمع‌ ...

برو آب و گلاب بخور گل گاو زبان هم برای خودت دم کن صلوات بفرست قرآن بخوان آیت الکرسی هم حتما بخون بعد میبینی چقدر آروم شدی

خانما کسی میدونه توسیکل پانکچر حرص خوردن باعث چی میشه؟ یه عوضی حرصمو بدجور درآورد ولی زود خودمو جمع‌ ...

عزیزم من از وقتی تصمیم به ای وی اف گرفتم تمام بلاهایی که میشه سر یه خانواده همه جوره بیاد سرمون اومد😂کلا تو اضطراب و ناراحتی بودم اما نگران نباش این چیزا خیلی تاثیر نداره