2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
اگه اینجوریه پس عالیه ایشالله که به سلامتی بری و دوقلوهاتو یه بار دیگه با دقت کامل ببینی و لذتشو ببر ...

وای انشالله. خیلی هیجان دارم   

ممنونم عزیزم. انشالله کوچوهات به سلامت دنیا بیان   

کی میشه منم بشم هفته 21، به به   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مگه برای روز 17 برات آزمایش ننوشتن؟ قطع نکن    

چرا گلم

ولی بلاست زود مشخص میشه

بعدم من تاحالا ندیدم کسی با بی بی منفی مثبت بشه

دوبار قبلم بی بی هام روز ۱۲منفی بود آزمایش روز۱۷هم منفی میشد

عزیزم نکن اینکارو حتی اگه فکر می کنی منفیه.روز آزمایشت آزمایش بده و با نظر دکترت قطع کن

اخه بارسومم هست ومطمعنم

میگم بی خودی این همه دارو نخورم

فوقش همون روز یه آزمایش بدم اگه پریود نشدم

چرا گلم ولی بلاست زود مشخص میشه بعدم من تاحالا ندیدم کسی با بی بی منفی مثبت بشه دوبار قبلم بی بی ...

عزیزم خیلی متاسفم    نمیدونم کار درست چیه... خیلی ناراحت شدم.. انشالله طبیعی همون جنسیتی که دوست داری نصیبت میشه  

اخه بارسومم هست ومطمعنم میگم بی خودی این همه دارو نخورم فوقش همون روز یه آزمایش بدم اگه پریود نشدم

گلم قطع نکن تا روز 17 خدارو چه دیدی شاید معجزه ای شد ,عزیزم ناامید نشو و تا 17 صبر کن

وای انشالله. خیلی هیجان دارم     ممنونم عزیزم. انشالله کوچوهات به سلامت دنیا بیان   ...

مرسی عزیز دلم ایشالله که دوقلوهای تو هم به سلامتی و خوشی دنیا بیان.

باور می کنی منم که تیکر بقیه رو میدیدم می گفتم وای کاشکی منم الان مثلا هفته ۲۵ بودم 😂😂😂 راستش خودم هنوز که هنوزه تیکرمو می بینم باور نمیکنم این منم. امیدوارم بقیش هم سریع تموم بشه و از این استرس خلاص بشم

دیگه غیر ممکنه عزیزم اگه گرفته بود لااقل یه هاله خیلی کم باید مینداخت

چی بگم , واقعا متاسفم, توکلت به خدا باشه 

بازم شما مواظب باشین, بی بی چک ها نمیشه اعتماد کرد. یدفعه دیدی ان شاءالله خانم فاطمه زهرا(س) دست خالی نذاشت تو رو با دست پر برگشتی. 

چرا گلم ولی بلاست زود مشخص میشه بعدم من تاحالا ندیدم کسی با بی بی منفی مثبت بشه دوبار قبلم بی بی ...

عزیزم قطع نکن اشتباه میکنی من یک روز بعد آزمایش مثبت برا دل خودم گفتم بی بی بزنم یه هاله کمرنگ انداخت شاید دیر لانه گزینی کرده باشه چرا میخوای ریسک کنی این دوسه روز هم تحمل کن 

من دوباره بی بی زدم روز ۱۲  انتقال منفی بود دیگه داروهامم قطع کردم😔

قطع نکنیا

وای چرا اینکارو میکنی

هنوز بذا حداقل روز ۱۴ آزمایش بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم خوبی درچه حالی کی میری واسه انتقال انشالله

سلام عزیزم ، ایشالا ماه بعد شروع میکنم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍