2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045096 بازدید | 684427 پست
نگو این حرفو عزیزم چرا هیچی نشده خودتو باختی خب منم هیچ علامتی ندارم گلم ولی توکل بخدا  به نظر ...

الهیی عزیزم چقدرمهربونی تو, انشالله خدابحق باب الحوائج هاش دلتوشاد کنه بیای بگی مثبت شدی. 

ایشالله شما وهمه دوستان مامان شن منم توجمعتون.   

ماشاالله خدا بهت بیشتر از این توان بده نمیدونم من زیادی درد داشتم یا ناز و ادام زیاد بود  یا ای ...

سلام, عزیزم خوبین? وای خدا گل بچه هاتو برات حفظ کنه الهی. 

میگما سخت بود بارداری دوقلو؟ چندکیلواضافه وزن داشتی؟ مشکلاتش زیاده؟ وای قراره اوایل بهمن انتقال بدم خخ وای این بار دو قلومیخوام ازخدا, پرروشدم    

سری قبل نگرفت عوض اونم میخوام, کلا4تاجنین دارم دوتاش انتقال میدن. سری قبل فقط یه جنین بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدتر .تعداد از ۶۶میلیون شده ۵۰ میلیون مرفولوژی از ۳درصد شده ۲درصد  تحرکم که مثل همیشه صفره

ثمین جون الان همسرت دارومصرف میکنه؟؟اگه اره درحین مصرف رف ازمایش داد؟چون دکترب شوهرم گفته بودیه هفته قبل تموم شدن داروت ازمایش بده ک داروتوقط نکنی،ولی خب ده روزمیشه داروش قط شده امروزتازه میخوادازمایش بده،جوابش بیادببرم پیش دکترمدنی که گفتیم یه امتحان کنیم،دوتاارولوژتاالان رفتیم بی نتیحه،توکلی وگلمحمدی که جفتشون تومهرت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم من مشکل نازکی آندومتر رحم دارم میشا بگی چ داروهایی واست تجویز کردن ؟ برا من تا ۵بیشتر نم ...

سلامممم عزیزم چطوری خوبی؟ چیشدجریان انتقالت؟ کی میری بسلامتی؟ 

من که یهویی تصمیم گرفتم انتقال بدم حالاببینم کی میشه فکرکنم اوایل بهمن باشه فعلااسترادیول دادن

سلام لی لا جون خوبی؟؟نی نی چطوره؟

سلام عزیزم. شکر خوبیم. شما چطورین؟ نی نی ها خوبن؟ استرس دارم واسه سونوی بیست و هشت هفته راستش.چون من یکی از شریان های رحمیم تنگه، نگران رشد نی نی هستم. اوایل بهمن باید برم و روز شماری میکنم. کهیر و معده درد و سوزش معده هم دارم که سعی میکنم باهاشون کنار بیام. شما خوبین؟ ویار اینا که اذیت نمیکنه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیز دلم ایشالله که دوقلوهای تو هم به سلامتی و خوشی دنیا بیان. باور می کنی منم که تیکر بقیه رو ...

سلام عزیزم الهی بسلامت کوچولوهاتوبغل بگیری واین چندوقتم بخوشی بگذره برات. فعالیتاتوادامه بده اماکمی کمترکن گل دختر, فقط وفقط توخونه فشارسنج داشته باش کنترل کن خودتو. 

توروخدابانی نی هات واسه هممون دعاکن منم فکرکنم اوایل بهمن انتقال بدم خدابخواد دعاکن بگیرن ودوقلوشن. سری قبل فقط یک جنین داشتم منفی شد خیلی نگرانم الانم4تادارم دوتا انتقال میدن

دکتر به شوهر منم داده داره مصرف میکنه که البته آزمایش داد گفت باید فرتیل اید مصرف کنه و امپول بزنه ا ...

ازمایش شوهر شما چی مشکل داشت؟

شوهرمن همه چی نرمال بود ولی از بیضه باید اسپرم بگیرن دفعه قبل هم همینجوری گرفتن که ضعیف بودن جنینا وبلاست نشدن

یا رب العالمین
وایی مگه تاثیر داره؟؟؟ من شده کنارصبحونه باچای خوردم.        

آره یکساعت قبل و بعدش تو داروخونه گفتن نخورین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهیی عزیزم چقدرمهربونی تو, انشالله خدابحق باب الحوائج هاش دلتوشاد کنه بیای بگی مثبت شدی.  ایش ...

ممنونم گلم مهربونی از خودته شما لطف داری بهم😘

رفتم آزمایش دادم ساعت ۱ آماده میشه استرس تموم وجودمو گرفته 🥴

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دکتر به شوهر منم داده داره مصرف میکنه که البته آزمایش داد گفت باید فرتیل اید مصرف کنه و امپول بزنه ا ...

شوهرشما چه مدت مصرف کرد؟

دکتر ما گفت هرچه زودتر میکروکنید بهتره اسپریژن راهم برا دوماه نوشت.

یا رب العالمین
وایی مگه تاثیر داره؟؟؟ من شده کنارصبحونه باچای خوردم.        

اما فک کنم فقط رو جذب آهنش فرق کنه منم عین تو بودم خخخ سعی کن شبا بخوری عیبی نداره منم تازه فهمیدم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏