2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
پس همونه عزیزم چون سنت خوبه مشکلی هم نداری میخوان همسرت درمان بشه که برای میکرو اسپرم با کیفیت داشت ...

خدا کنه گلم مرسی بدجور نگران بودم 😘

خدا هرچی تو دل هرکسی هست و حاجتی داره قبول کنه. ان شاءالله دل همه رو و همچنین شمارو خانم فاطمه زهرا (س) شاد کنه 💐💐💐

کدومشون تعادل دارن آخه خواهر  من مشکل اصلیمون وضعیت همسرمه که تحرکش صفره و مرفو ۳٪.خودم حتی pc ...

والا برای منم وضعیت اسپرمش خوب نبود اما دکتر گفت برای ivfجواب میده باورت میشه جرات نکردم به زبون بیارم گفتم یه کلام بگم مشکل دوتامونه کلا میگه نه 

امید به خدا ایشالا همه منتظرا مادر بشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم. ایشالله اگه دوست داری قسمت شما 😍😍

چرا دوست نداشته باشم رو تخم چشام میذارم عزیزم.ممنونم بابت دعات گلم خدا فسقلی های نازتو برات نگه داره😍😍😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
شنبه ... ولی اگه بی بی چکم منفی بود نمیرم ازمایش😔

نگو این حرفو عزیزم چرا هیچی نشده خودتو باختی خب منم هیچ علامتی ندارم گلم ولی توکل بخدا 

به نظرم بیبی نذار یه راست برو آزمایش که ان شاالله به حق شش ماهه ی امام حسین مثبتیم همگی

من امسال محرم یه دست لباس شیرخوارگان گرفتم و نذر کردم که سال دیگه بچه به بغل ببرمش شیرخوارگان کرونام بره امروز داشتم اون لباسارو نگاه میکردم برا هممون دعا کردم.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم، منم علتش رو نمیدونم، ولی یکبار این جوری شدم رفتم سونو، همون شب پریود شدم 

ببحشید که اینجا سوال می پرسم نتونستم منشن کنم

من هفته ۲۱ هستم و دوقلو باردارم می خواستم بدونم وضعیت استراحتم چه جوری باید باشه. چون من ایران نیستم و فقط برای انتقال اومدم ایران و الان باز برگشتم.

توی ایران مرکز مام که انتقال دادم دکترم گفت یکی از جفتها پایینه و روی لبه دهانه رحم قرار داره استراحت کن تا هفته ۲۰ الی ۲۲ بالا میره و تمام داروهاتو ادامه بده و به هیچ وجه قطع نکن. اما اینجا میگن نه جفت بالاست و یه کوچولو پایینه که خطرناک نیست یعنی برعکس نظر ایران و حتی میگن مشکلی نداری و انوکسا و آسپرین و حتی شیاف پروژسترون هم قطع کن حالا من داروهامو مصرف میکنم طبق نظر دکتر ایران اما هر روز غذا درست می کنم، ظرف میشورم، رانندگی می کنم خرید میرم اما بار اصلا بلند نمیکنم و خونه هم تمیز نمیکنم. هر روز هم یک ساعت پیاده روی دارم اما الان یه آشنایی بهم گفت که باید دائما استراحت بکنی چون جز بارداری‌های پر خطری برای همين نگران شدم نکنه زیادی فعالیت دارم و شاید ضرر داشته باشه. به نظرتون خیلی زیاد از حد فعالم؟

در ضمن من آمپول پورلتون ندارم اصلا لازمه توی دوقلویی؟ فشارم هم با دارو روی ۱۲ تا ۱۳ کنترل شده اما همش می ترسم که زایمان زودرس داشته باشم راستش به دکترهای اینجا هیچ اعتمادی ندارم

ا چه کار خوبی کردی. آخه تو یه نسخه نوشته. اینجوری آزاد حساب نمیشه؟

عزیزم منم دوقلو باردارم به من هم گفتن برای ان تی اول سونو و بعد آزمایش بدم و موقعی که برای آزمایش رفتم برگه سونوی ان تی را ازم خواست مثل اینکه با توجه به اطلاعات سونو آزمایش انجام میشه بازم از دکتر حتما سوال کن که هزینه اضافی نکنی

ببحشید که اینجا سوال می پرسم نتونستم منشن کنم من هفته ۲۱ هستم و دوقلو باردارم می خواستم بدونم وضعیت ...

ماشاالله خدا بهت بیشتر از این توان بده نمیدونم من زیادی درد داشتم یا ناز و ادام زیاد بود  یا اینکه دکترام خیلی حساس بودن 😂

من بارداری دوقلو داشتم سرکلاژ شدم . استراحت مطلق مطلق یودم به نظر من همون کار خونه رو آروم انجام میدی بسه دیگه 🙄

پیاده روی برای چیه 

من امپول پرولوتون هفته ای یه دونه داشتم تا هفته ی ۳۷ 

انوکسا و اسپرین هم داشتم شیاف هم روزی دو تا تا‌هفته ی ۳۷ 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ماشاالله خدا بهت بیشتر از این توان بده نمیدونم من زیادی درد داشتم یا ناز و ادام زیاد بود  یا ای ...

به سلامتی زایمان کردین؟

من سرکلاژ نکردم درد هم فقط موقعی که از تخت بلند میشم دارم اما به خاطر فشار خون و گردش جریان خون دکترم گفته پیاده روی کنم به نظر خودم زیادیه این همه فعالیت اونم با جفتی که معلوم نیست بالاست یا پایینه و امپول پرولتون هم نمیزنم همش نگرانم. پس به دکترم بگم آمپول بده؟

به سلامتی زایمان کردین؟ من سرکلاژ نکردم درد هم فقط موقعی که از تخت بلند میشم دارم اما به خاطر فشار ...

بله من هفته ۳۸ زایمان کردم 

از هفته ۱۶ امپول پرولوتون بهم دادن جفتم پایین بود دهانه رحمم ۳۰ 

عزیزم سونو سه بعدی رو کجا دادی؟برا چی دادی 

من رفتم دکتر البرزی برای چکاپ اولین سونو واژینال رو بدم 

گفت سه بعدی برات مینویسم که همه چیز مشخص باشه 

گفت فیبروم داری ولی از اندومتریوز نزد حالا سوالم اینه مشخصه با سه بعدی یانه

مرسی عزیزم خیلی ممنون از جوابت انشالله که خدا بچه هاتو حفظ کنه

ممنون گلی . انشاالله شما هم بسلامتی به بغل بگیری جوجه هات رو 

اره دفعه اول ضخامت ۷.۴ بود که افت بتا داشتم......دفعه دوم هم ضخامت۶.۱ بود .....پیش دکتر ملک اقصی میر ...

ضخامت ٦ به نظر من كم 

دكتر من ميگفت از ٨ تا ١٢ واسه انتقال خوبه . 

٦ خيلي كم نبايد انتقال ميداده يا دارو ميداده ميرفته بالاتر . بله سه خطي شرطه ولي اندازش هم مهمه. به نظر من واقعا اندازه آندو تو مثبت شدن خيلي مهمه .