2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
اخه خواهر کجا دوروز من ۲۹آزمایشم هس بعدم وقتی دوسری قبل هم بی بی هام روز۱۲منفی بوده دیگه چه امیدی ...

خب ما میگیم تا روز ۱۴ داروهاتو ادامه بده بعد برو آزمایش. من که جنینام سه روز بود بعد ۱۵ روز برام آزمایش نوشتن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خواهر کجا دوروز من ۲۹آزمایشم هس بعدم وقتی دوسری قبل هم بی بی هام روز۱۲منفی بوده دیگه چه امیدی ...

عزیزم خیلی حس بدیه

اما‌ حتما ادامه بده داروهاتو تا روز آزمایش 

ایشالا بی بی چکت نشون نداده و مثبتی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
شوهرم نمیزاره میگه همون روزی که نوشتن باید بدی

خب راستم میگن حتما مرکزت چیزی میدونسته که گفته روز ۱۷ بدی. به قول تبسم جون بخاطر عذاب وجدانشم که شده تا اون روز ادامه بده ان شاالله که مثبتی و بیبی نشون نداده گلم

عزیزم این همه زحمت کشیدی ... این چند روزم روش داروهاتو قطع نکن ... بزار بعدا عذاب وجدان نگیری حداقل ...

عزیزم شما امروز بیبی نذاشتی؟

عزیزم شما امروز بیبی نذاشتی؟

عزیزم نه نزاشتم ... از اون حال بعدش وحشت دارم اگه خدایی نکرده منفی باشه ...  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام خوبین من اووبوست و یکساعت بعد از چایی مصرف میکنم فوایدش از بین نره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم نه نزاشتم ... از اون حال بعدش وحشت دارم اگه خدایی نکرده منفی باشه ...  

کار خوبی میکنی گلم ان شاالله همون شنبه میریم آزمایش. گفته بودی چهارشنبه بیبی میذارم پرسیدم ولی کار خوبی کردی نذاشتی 

سلام بچه ها من دیروز دو تا جنین بلاست هچینگ انتقال دارم 

امروز از صبح کمردرد دارم و زیر دلم مثل پریود درد میکنه طبیعیه؟

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم اگر رشت میخوای بگیری من زهرا مرادی عکس گرفتم تو گلسار راضی بودم

سلام عزیزم،بله ب منم گفتن دکترمرادی برم،ممنون خواهرکه جواب دادین،ببخشیدامپول بی حسی زدن ب شما؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اخه چیز زیادی دارو نداشتم بیشتر ویتامین بود فقط انوکسا  استرادیول اصلی بود

عزیزم این همه زحمت کشیدی داروهاتو ادامه زده، بعدا یکر و خیال نیاد سراغت، چرا روز ۱۷ آز نوشته؟ مگه بلاست نبودن؟

سلام بچه ها من دیروز دو تا جنین بلاست هچینگ انتقال دارم  امروز از صبح کمردرد دارم و زیر دلم مث ...

مبارکه ایشالا که موفق میشی ، شاید مال دستگاه باشه حین انتقال ، کلا ب نشانه ها بی اهمیت باش هر چند سخته  

عزیزم این همه زحمت کشیدی داروهاتو ادامه زده، بعدا یکر و خیال نیاد سراغت، چرا روز ۱۷ آز نوشته؟ مگه بل ...

بله بلاست بودن

مرکز مشتاق بااینکه بیشتر جنیناش بلاست هست فقط روز۱۷ آز مینویسه