2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045062 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره والا من امروزرفتم دکترتا برسم مطب پریودشدم🙃🙃 فکرکن ازشهرستان رفتم تهران  دیگه گفتن به دا ...

خوبه پس خدا رو شکر ..من ۱۹ روزه که پریود نشدم....نمیخوام جنینامو منتظر بذارم 😊😉فردا یه سر میزنم به دکترم ...عزیزم اگه اشکالی نداشته باشه میشه بگی مشکلتون چیه ...چنتا جنین دارید..

خانما کسی شوهرش قرص اسپریژن مصرف کرده؟چقدر تاثیر داره؟دکتر گفته شوهرم مصرف کنه برلی میکرو

دکتر به شوهر منم داده داره مصرف میکنه که البته آزمایش داد گفت باید فرتیل اید مصرف کنه و امپول بزنه اسپریژن براش کمه

عزیزم استرادیول من قطع شده دیگه. هفته ۱۰ که تموم شد استرادیولم قطع شد. از بعد بارداری به مرور کم کرد ...

من هفته هشت داره تموم ميشه هنوز همون سه تاس

دكتر گفت تا دوازده هفته همين طوره داروها

من خيلي نگران مصرف استراديولم

شما دكتر و مركزتون كجاست؟؟

سلام‌ من ۳۲ هفتمه و نافم درد می کنه بالای نافم قلمبه شده یه موقع ها خوب مبیشه یه موقع ها قلمبه که درد می کنه برای چی اینطوری شده ؟

@زینبی_بابا    

د‍وستان هر کی می دونه میشه راهنماییم کنه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام سمین جان خوبی عزیزم من امروز ششمین روز پریودم بود رفتم دکتر تو سونو نگاه کرد  گفت دوباره م ...

خانوما کسی در این مورد نمی تونه راهنماییم کنه  ب نظرتون وسط استفاده کردن داروهام دیگه ول کنم و ادامه ندم اتفاق خاصی میفته ؟؟؟@زینبی_بابا    

سلام سمین جان خوبی عزیزم من امروز ششمین روز پریودم بود رفتم دکتر تو سونو نگاه کرد  گفت دوباره م ...

به نظر من توکل بر خدا کن و ادامه بده چاره ای نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عالیه  

پس اینهمه سال دربه دری برا چی بود بخدا خسته شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه فدات شم دوستان باهام حرف زدن قرارشد ادامه بدم😥

خداروشکر