2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045107 بازدید | 684429 پست
اینا هم به دعات اضافه کن تهوع بارداری قبلی رو نداشته باشم+بتونم برم سرکار +سرکلاژ نشم+غربالگری ریسک ...

عزیزم کافیه به خدای معجزه گربگی یه بارداری سالم وراحت ویه زایمان راحت قسمتم کن ان شالله که میشه.مثل اب خوردن .الهی مطب دکترهاخالی بشه وهیچ کس دیگه چشم براه بچه نباشه خیلی سخته.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس‌ فرداجشن‌داریم😋😋 بروخداپشت‌وپناهت🙏🏻🙏🏻🙏🏻 باشه‌عزیزدلم‌..انشالله‌اونجورکه‌شما‌میگی‌بشه خ ...

ایییی جونم عزیزدلم مگه پسرت چندسالشه ؟ الهی که ایندفعه نتیجه میگیری وپسرت حسابی خوشحال میشه  

ایییی جونم عزیزدلم مگه پسرت چندسالشه ؟ الهی که ایندفعه نتیجه میگیری وپسرت حسابی خوشحال میشه  

عزیزی

پسرم‌شب‌عید‌به‌دنیااومده..

داره‌۱۳‌سالش‌میشه..

انشالله

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چقدر گرون....پرستار بیمارستانه؟....من ده تومن میدادم البته دوسال پیش بود

آره‌بابا‌خیلی‌گرونه

من‌خودم‌میزنم‌آمپولامو

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ماااااشالا پس بزرگه من فکر میکردم ۸یا۹سالشه ایشالا این یکی هم شهریور ماه بدنیا میاد 😍😍😍

ماشالله‌به‌بچهات

آره‌بابا‌مردی‌شده‌براخودش‌..

به‌من‌میگه‌تکون‌نخور‌..من‌‌کارهاروانجام‌‌میدم

بببنم‌بهونه‌دکترت‌چیه..

راساش من کلینیک آندومتریوز این سینا که رفتم بررسی کردن  بقیه دکترها دنبالش نبودن، چون در ظاهر ...

آخه پس مشکلم چیه .امروز از همسرم آز اسپرم و dfi اسپرمم گرفتن dfi اسپرم ۶٪بود نمیدونم خوبه یا نه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به جای اینکه اسپکولوم ببرن، دستکش دست میکنن و معاینه میکنن

یاقرآن .پس دردناکه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من دوباره بی بی زدم روز ۱۲  انتقال منفی بود دیگه داروهامم قطع کردم😔

دختر دارو چرا قطع میکنی لعنت به بیبی چک آخه 

بخدا قسم یکی از دوستام بیبی چکش منفی شد آز نرفت داروهاشم قطع کرد پریود نشد ولی لک داشت بعد یک هفته رفت آز که دیگه دیر شده بود و بتا افت کرد بخاطر قطع داروها

من که خییییلی خدای استرس و منفی بافی هستم  اخه میگن با سونومخثوص  اندو مشخص میشه  چ ...

من‌اصلا یادم نمیاد این آز رو داده باشم