2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
میدونی اونا براشون معجزه شده ولی من جزو بندگان گناه کار خدام اما به قول تو به خاطر عذاب وجدانش دار ...

این چه حرفیه دختر

خدا بهت پرنسس های سالم داده و شما مادر شدی حالاقسمت هرچی باشه همون اتفاق میوفته اگر ۲بار منفی شدن دلیل بر گناهکار بودنته من خود شیطانم که با ۱۷بار انتقال.صبور باش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم،بله ب منم گفتن دکترمرادی برم،ممنون خواهرکه جواب دادین،ببخشیدامپول بی حسی زدن ب شما؟

عزیزم خواهرشوهر منم پیش سیمین آزادبخش رفته گفت با آمپول بی حسی بود و اصلا درد نداشته با اینکه یک لولش کامل بسته بوده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
این چه حرفیه دختر خدا بهت پرنسس های سالم داده و شما مادر شدی حالاقسمت هرچی باشه همون اتفاق میوفته ا ...

دور از جون عزیزم الهی که به حق آبروی زهرا اینبار خبر مثبت شدنت رو ببینم دادی

عزیزم خواهرشوهر منم پیش سیمین آزادبخش رفته گفت با آمپول بی حسی بود و اصلا درد نداشته با اینکه یک لول ...

من خودم همه سونوهاموپیش ازادبخش میرم خواهر،خیلی راحتم اوتجا،ولی نمیدونم چرادکترعبدالهیان اونجاروپیشنهادندادبهم،حتی سونوسینه نوشت گف پیش ازادبخش نریا،اون تورحم وتخمدان کارش خوبه توبقیه جاهانه زیاد،دکترخواهرشوهرت کیه خواهری؟؟بنظرت منموبرم ازادبخش؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اره منم میگم اخه من چون قند دارم خیلی تشنهم حتی توخواب  قبل بارداری چون سنگ کلیه داشتم یک لیتر ...

دیگه خداروشکر چیزی نمونده تا زایمانت انشاالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت❤😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانومه گفت بیحسیه،آخه بدون پزشک بیهوشی که اونا بیهوشی یا همون بیحسی نمیزنن خودم رفتم پوکه رو یواشکی ...

ممنون بابت توضیحاتت عزیزم🙏🏻هیوسین ازاسپاسم رحم جلوگیری میکنه ولی نمیدونم دردم کم میکنه یانه،

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم . منم تقریبا روزی ۶ ۷ تا خرما میخورم . از بعضی ها شنیدم ماه آخر از بعضی ها هم شنیدم زردی ...

ممنون عزیزم، اگه یادم بمونه میپرسم حتما

شنبه رفتم سونو منتها سونو معمولی ازم گرفت گفت دکترت سونوی ساده نوشته گفتم هزینشو میدم یه کم بیشتر بررسی کنید اما قبول نکرد😕 وزنشم فقط گفت خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اینا همه خرافات هست  گرمی ربطی به زردی نوزاد نداره گلم، من چون علمیش رو میدونستم تا روز ...

ممنونم زینبی جون😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگر اینکه واقعا علائم داشته باشی و اذیت  باشی ک علائم اندومتریوز پریود های وحشتناک درد موقع نزد ...

نه عزیزم‌هیچکدوم از این علائم رو ندارم اصلا

خرما رو به خاطر خاصیتش انقد میخورید یا دوست دارید؟ من روزی ۳ تا هم نمیخوردم، که اونم فکر میکردم دار ...

من قند و کلا حذف کردم چایی رو با خرما یا توت خشک میخورم . خاصیت هم داره . 

من آب میخورم حالم بد میشه. اوایل بارداری خیلی خوب رعایت میکردم. اما الان به لیوان آب نگاه میکنم حالم ...

نگران نباش الان اووووجش هست . از هفته ۱۴ کمتر و کم کم برطرف میشه

ماشالله‌به‌بچهات آره‌بابا‌مردی‌شده‌براخودش‌.. به‌من‌میگه‌تکون‌نخور‌..من‌‌کارهاروانجام‌‌میدم بببنم ...

خدا برات نگهش داره ...ولی سه روز اول کافیه بعدش درحد کارای معمولی انجام بدی بهتره  ...میبینی که خیلیا بدون استراحت مثبت شدن