2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
دیگه غیر ممکنه عزیزم اگه گرفته بود لااقل یه هاله خیلی کم باید مینداخت

عزیزم لطفا داروهاتو ادامه بده بخدا ریسک میکنی فوقش دو روزم ادامه بده روز ۱۴ برو آزمایش 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لطفا داروهاتو ادامه بده بخدا ریسک میکنی فوقش دو روزم ادامه بده روز ۱۴ برو آزمایش 

اخه چیز زیادی دارو نداشتم

بیشتر ویتامین بود

فقط انوکسا 

استرادیول اصلی بود

@زینبی_بابا   سلام عزبزم خوبی ؟ 

زینبی جون من هیسترو شدم دیگه کلی هم هی بهت پیام میدادم نگران جواب پاتولوژی بودم 

خداروشکر خوب بود همه چی 

فقط بعد هیسترو هنوز پریود نشدم 

شد ۱۰ روز تاخیر 

چیکار کنم بنظرت پروژسترون بزنم 

علائم پریودی دارم ولی خب ۱۰ روز شد دیگه 

خراش هم دادم با هیسترو 

میخوام برم انتقال این ماه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آره با سه بعدی قطعا مشخص میشد  شما هم که بدتر از منی همش استرس داریم  

من که خییییلی خدای استرس و منفی بافی هستم 

اخه میگن با سونومخثوص  اندو مشخص میشه 

چون ca125من ۳۳ هست بخاطر همین نمیتونم بیخیالش بشم هرچند رنج نرمال زده زیر ۳۵ اما بازم بالاست

عزیزم برای شما تمام بررسی ها انجام شده، گلی چند بار گفتم بهت دیگه😉😉😉 فکر کنم متوجه منظورم نشدی&nb ...

وااااای بخدا هم خودمو دیوونه کردم هم شوهرمو هم شما رو 😭😭😭😭عکس نمیاد تو سونو فقط زده فیبروم 

اما من سوالم اینه با سه بعدی اگر باشه مشخص میشه یانه 

میگن باید سونو مخصوص اندو داد 

بیشتر چون ، ca125 بالاست و۳۳ هست نمیتونم بیخیال بشم 

درسنه زیر ۳۵ هست اما برای اندومتریوز انگار مشکوکه وبالاست

قسمت نبود من پسردار بشم خدا نخواست

عزیزم این همه زحمت کشیدی ... این چند روزم روش داروهاتو قطع نکن ... بزار بعدا عذاب وجدان نگیری حداقل بگی من تا آخرش تلاشمو کردم ... بخدا تو تاپیک ای وی اف ۹۹ یه کاربر به اسم طلا روز قبل از آزمایش بی بی چکش منفی بود ... برو خودت تاپیک رو پیدا کن بخون

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم این همه زحمت کشیدی ... این چند روزم روش داروهاتو قطع نکن ... بزار بعدا عذاب وجدان نگیری حداقل ...

میدونی اونا براشون معجزه شده

ولی من جزو بندگان گناه کار خدام

اما به قول تو به خاطر عذاب وجدانش داروهامو میخورم

اخه چیز زیادی دارو نداشتم بیشتر ویتامین بود فقط انوکسا  استرادیول اصلی بود

شما که این چند روز استفاده کردی دو روزم روش چرا اینقد ناامیدی کاش اصلا بیبی نمیزدی 😔

شما که این چند روز استفاده کردی دو روزم روش چرا اینقد ناامیدی کاش اصلا بیبی نمیزدی 😔

اخه خواهر کجا دوروز من ۲۹آزمایشم هس

بعدم وقتی دوسری قبل هم بی بی هام روز۱۲منفی بوده

دیگه چه امیدی داشته باشم

میدونی اونا براشون معجزه شده ولی من جزو بندگان گناه کار خدام اما به قول تو به خاطر عذاب وجدانش دار ...

نگو اینجوری عزیزم وقتی چیزی مصلحت خدا نباشه هر چقدرم تلاش کنی بی فایده اس. خدا رو چه دیدی شاید میخواد طبیعی بهت گل پسر بده از شر این همه دارو راحت شی همیشه مثبت فکر کن