2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
من داره طاقتم کم میشه میخوام فردا برم که روز ۱۳ انتقالمه 

اله جانینان..دیگه یواش یواش داره حوصلمون سر میره.روزها هم نمیگذره که..من الان ده روزم تموم شد وارد روز ۱۱ شدم.شما فک کنم دو روز از من جلوتر انتقال دادی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. گاهی سر میزنم. یادم بیاد. چه روزهایی. با این. گروه. گذراندم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
 واسه من زده ۱۲۰

کدوم‌مرکزبودی‌شما؟

هزینه‌هیچنگ‌کردن‌کی‌میگیرن؟

موقع‌ترخیص‌‌‌به‌همسرم‌گفته‌بودن‌باید۱۷۰‌واریزکنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام شما متفورمین چند تا میخوری؟قند داری ؟راستی اب دور جنین برای شما کم بود خوب شد ؟

نه عزیزم قند ندارم بخاطر تنبلی تخمدان دو ساله دارم میخورم، روزی یکی دوز 500

آره خداروشکر رفتم سونو گفت نرماله ولی اندازشو نگفت چقدره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مبارکت باشه عزیزمم اره طبیعیه

مرسی عزیزم دیگه زیاد نمونده تا زایمانت😍😍

برام دعا کن خیلیی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فقط اب خوردی روزی چند لیتر

فقط آب نه،  با شیر و چای کمرنگ یا مثلا دوغ روزی ده لیوان میشه دیگه بیشتر از این واقعا نمیتونم. دکترمم میگفت روزی هشت لیوان آب بخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره از امروز صبح همش استرس دارم میخوام زودتر تکلیفم مشخص شه فوقش شنبه بازم آزمایش میدم  چرا نش ...

پس‌ فرداجشن‌داریم😋😋

بروخداپشت‌وپناهت🙏🏻🙏🏻🙏🏻

باشه‌عزیزدلم‌..انشالله‌اونجورکه‌شما‌میگی‌بشه

خدابه‌دل‌پسرم‌نگاه‌کنه..این‌چندروزه‌کارهای‌خونه‌رومیکنه

ظرف‌‌هارومیشوره.غذامیزاره😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
کدوم‌مرکزبودی‌شما؟ هزینه‌هیچنگ‌کردن‌کی‌میگیرن؟ موقع‌ترخیص‌‌‌به‌همسرم‌گفته‌بودن‌باید۱۷۰‌واریزکنی

من رویان بودم همون موقع که می خواستن جنین هارو از فریز در بیارن با هزینه انتقال از ما گرفتن پولو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من رویان بودم همون موقع که می خواستن جنین هارو از فریز در بیارن با هزینه انتقال از ما گرفتن پولو

آهان

پس‌جنینات‌۵روزه‌فریزبودن؟

برامن‌۳روزه‌فریزبودن..

براانتقال‌چقدردادید؟

مابراانتقال‌۲تومن‌‌کارت‌کشیدیم

۳۷۰تومن‌هم‌‌توبخش‌آی‌وی‌اف‌‌کارت‌کشیدیم

۱۳۰تومن‌‌وسیله‌انتقال

موقع‌ترخیص‌هم‌۱۷۰‌دوباره‌‌دادیم

فقط آب نه،  با شیر و چای کمرنگ یا مثلا دوغ روزی ده لیوان میشه دیگه بیشتر از این واقعا نمیتونم. ...

ده تا که معمولی واسه من اخه من یجا خوندم۱۸ لیوان معادل۴/۵لیتر از دکترم پرسیدم هنوز جواب نداده تو نت خوندم باید ۱۲ باشه مال من۸  من گلای وانس روزی دوتا تا اخر باید بخورم

آهان پس‌جنینات‌۵روزه‌فریزبودن؟ برامن‌۳روزه‌فریزبودن.. براانتقال‌چقدردادید؟ مابراانتقال‌۲تومن‌‌کا ...

نه عزیزم سه روزه بودن از فریز دراوردن پنج روزه شدن کلا با هچینگ ۲۳۰۰ دادیم

ده تا که معمولی واسه من اخه من یجا خوندم۱۸ لیوان معادل۴/۵لیتر از دکترم پرسیدم هنوز جواب نداده تو نت ...

برای من غیرمعمولیه چون قبلا نهایت 5 لیوان میخوردم😕

18 لیوان خییییلی زیاده من تا حالا نشنیدم اینقدر بگن، نهایتش سرم تجویز میکنن

گلای وانس قرص چی هستش؟ نمیدونم آخه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40