2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
هر بار ۶۰ تومان

چقدر گرون....پرستار بیمارستانه؟....من ده تومن میدادم البته دوسال پیش بود

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
يه سوال ديگه دارچين جون شما الان استراديول چند تا ميخوري؟ از هفته چند كم ميكنن؟؟

عزیزم استرادیول من قطع شده دیگه. هفته ۱۰ که تموم شد استرادیولم قطع شد. از بعد بارداری به مرور کم کرده بود. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@bopo    

@لی_لا1    

@زینبی_بابا    

دوستای گلم شما میدونین تا کی ایراد نداره گرمی بخوریم مثل خرما؟ بخاطر زردیه نوزاد میگم، آخه من الان روزی ده تا اینا میخورم بعضیا میگن از ماه هفت نباید بخوری بعضیا میگن فقط ماه آخرو نباید گرمی خورد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برای من غیرمعمولیه چون قبلا نهایت 5 لیوان میخوردم😕 18 لیوان خییییلی زیاده من تا حالا نشنیدم اینقدر ...

اره منم میگم اخه من چون قند دارم خیلی تشنهم حتی توخواب  قبل بارداری چون سنگ کلیه داشتم یک لیتر ونیم میخوردم  از دکتر پرسیدم اون گفت ۸تا لیوان گلای وانس متقورمین رهشی ۵۰۰ هست مرسی از جوابت

@bopo     @لی_لا1     @زینبی_بابا     دوستای گلم شما میدونین ت ...

سلام عزیزم . منم تقریبا روزی ۶ ۷ تا خرما میخورم . از بعضی ها شنیدم ماه آخر از بعضی ها هم شنیدم زردی نوزاد ربطی به تغذیه دوران بارداری نداره . از پزشکت نپرسیدی ؟ من یادم باشه ماه بعد رفتم بپرسم . راستی آخرین بار کی رفتی سونو ؟ وزن گل پسری چقدر بود ؟

خرما رو به خاطر خاصیتش انقد میخورید یا دوست دارید؟

من روزی ۳ تا هم نمیخوردم، که اونم فکر میکردم داره زیاد میشه سعی کردم یه دونه بخورم 😕

من تهوع نداشتم. اما هر چی میگذره بیشتر از غذا بدم میاد. مخصوصا تو خونه خودمون 😔 ممکنه آدم به خونه اش ویار داشته باشه؟ اصلا مرگمه بخوام اینجا غذا بخورم. امروز ناهار ساقه طلایی و پنیر خوردم 😔

اره منم میگم اخه من چون قند دارم خیلی تشنهم حتی توخواب  قبل بارداری چون سنگ کلیه داشتم یک لیتر ...

من آب میخورم حالم بد میشه. اوایل بارداری خیلی خوب رعایت میکردم. اما الان به لیوان آب نگاه میکنم حالم بد میشه 😔

فکر کنم اوضاع معدم بدجور بهم ریخته. معده نازنینم که یه عمر اذیتم نکرده بود حالا اینجوری شده 😔

ان شالله ناخاسته بارداربشی حالشوببری زینب خانوم😍نه طبیعی بودم خوبه یه دفعه ادم راحت میشه.اگه اوضاع ...

اینا هم به دعات اضافه کن

تهوع بارداری قبلی رو نداشته باشم+بتونم برم سرکار +سرکلاژ نشم+غربالگری ریسک کم داشته باشه که سلفری ندم مثل قبلی+کهیر نزنم+ دندونم درد نگیره+سرم نزنم هر روز واسه یک ماه+بتونم آب و غذا بخورم +فشارم بالا نره کلا تا زود به دنیا نیاد+شیر داشته باشم بعدش 

اینا تمام مشکلاتم تو بارداری قبلی بود 😖😖😖😆😆😆😆 واسه همین به خدا گفتم اگر اینایی که خواستم رو اوکی کردی، باز حامله بشم وگرنه... 😉😉😉

پر توقع هم نیستم😜😜😜😜

متاسفانه اینجا باید خودت به دکتر بگی چه دارویی می خوای در اون صورت بهت میدن الان با توجه به اینکه می ...

یا خدا، اینا دیگه کین

از این جهت خوشحالم ایرانم 🤣🤣🤣

پرلوتون 250، هر هفته یک عدد میدن معمولا

ولی کاش ویزیت مجازی بشی با دکترت تو ایران، قطعا بهت جواب میده

اینجوری مطمئن تره

@bopo     @لی_لا1     @زینبی_بابا     دوستای گلم شما میدونین ت ...

عزیزم اینا همه خرافات هست 

گرمی ربطی به زردی نوزاد نداره گلم، من چون علمیش رو میدونستم تا روز آخر خوردم، و پسرم هم مشکلی پیدا نکرد 

گلم پیج دکتر خدیجه ظریفی رو فالو کن، مطالب زردی رو بخون، وگرنه با تجویز خاله خانباجی ها جون بچه رو به خطر میندازن 

کلا زردی به خوراک مادر هییییییییییچ ربطی نداره

سلام سمین جان خوبی عزیزم من امروز ششمین روز پریودم بود رفتم دکتر تو سونو نگاه کرد  گفت دوباره مثل ماه قبل 7تا تخمک داری  با اینکه من گفته بودم  این ماهم برام سینال اف ننویسه بازم نوشت حالا همسرم میگه اگه قراره مثل ماه قبل باشی و  از این هفت تا یک جنین بشه ادامه نده درمان این ماهو 

نمی دونم چیکار کنم ب نظر شما ادامه بدم با  همین دکتر یا همین الان که هنوز هزینه زیاد نکردم این ماهو بیخیال بشم و ماه بعد برم پیش یه دکتر دیگه 

سلام سمین جان خوبی عزیزم من امروز ششمین روز پریودم بود رفتم دکتر تو سونو نگاه کرد  گفت دوباره مثل ماه قبل 7تا تخمک داری  با اینکه من گفته بودم  این ماهم برام سینال اف ننویسه بازم نوشت حالا همسرم میگه اگه قراره مثل ماه قبل باشی و  از این هفت تا یک جنین بشه ادامه نده درمان این ماهو 

نمی دونم چیکار کنم ب نظر شما ادامه بدم با  همین دکتر یا همین الان که هنوز هزینه زیاد نکردم این ماهو بیخیال بشم و ماه بعد برم پیش یه دکتر دیگهsamin11@