2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم خوبی؟ نینی ها چطورن؟ ان شاالله که چسبیدن به دل مامانشون حسابی 😍 شنبه آزمایش دارم ولی شا ...

قوربونت‌برم..انشالله‌‌...یعنی‌میشه‌😔

انشالله‌هممون‌مثبت‌بشیم‌دلمون‌شادبشه‌بعداین‌همه‌سختی

عزیزززم‌‌‌...انشالله‌فردابابتای‌خوشگل‌‌خوشحالمون‌کنی

اماصبرمیکردی‌براشنبه‌‌خوب‌بود..مامان‌بی‌طاقت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مطمئنی عزیزم؟

مگر اینکه واقعا علائم داشته باشی و اذیت  باشی ک علائم اندومتریوز پریود های وحشتناک درد موقع نزدیکی لکه بینی یا خونریزی های شدید درد مقعد و درد لگن باشه ک در  اینصورت ca125 چک میکنن و در صورت نیاز لاپراسکوپی یا لاپراتومی ک معمولا لاپراسکوپی اولویته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قوربونت‌برم..انشالله‌‌...یعنی‌میشه‌😔 انشالله‌هممون‌مثبت‌بشیم‌دلمون‌شادبشه‌بعداین‌همه‌سختی عزیزززم ...

آره از امروز صبح همش استرس دارم میخوام زودتر تکلیفم مشخص شه فوقش شنبه بازم آزمایش میدم 

چرا نشه عزیزدلم ان شاالله که گل پسرت از الان داداش شده برا نینی هات زیاد قرآن بخون شنیدم سوره های صافات و حجرات و انشقاق و انفطار برا سلامت جنین خونده میشه منم تو این مدت خوندم.حدیث کسا هم بخون.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه تهرانه  بخدا نمیدونم عروس عموی شوهرم نوین دوبار انتقال داد منفی شد الان میره ارمغان  ت ...

با دکتر زارع انتقال دادین؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
نه عزییزم من برای مسخره بازی گفتم. برای من هم ۳ روز فرق دارن. ناخوداگاه فکر کنم دوقلوها همیشه ...

حالا من دلم خوش كردم فرقشون به خاطر جنسيتشونه🥰

تو نت خوندم جنين دختر دير تر رشد ميكنه

شما هردورو واضح ديدن براتون؟

براي من يكيش انگار پشت اونيكيه زياد واضح نيست به سختي ميتونن ببينن

نه عزییزم من برای مسخره بازی گفتم. برای من هم ۳ روز فرق دارن. ناخوداگاه فکر کنم دوقلوها همیشه ...

يه سوال ديگه دارچين جون

شما الان استراديول چند تا ميخوري؟

از هفته چند كم ميكنن؟؟

قوربونت انشالله‌به‌امیدخدا دوتاجنین‌بلاست‌ هیچنگ‌ونمیدونم‌‌انجام‌دادن‌یانه؟ هزینه‌هیچنگ‌چقدرهس؟ ...

واسه من زده ۱۲۰

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم نگران نباش اگه دکترت نوشته پس حتما لازمه برات مثلا همین قرص متفورمین یا گلوکوفاژ رو میگن تو ب ...

سلام شما متفورمین چند تا میخوری؟قند داری ؟راستی اب دور جنین برای شما کم بود خوب شد ؟