2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045095 بازدید | 684427 پست
ببین گلم اگر قراره اونجا زایمان کنی به حرف اونا گوش کن  چون فکر نکنم اونجا داروهایی مثل پرلوتو ...

متاسفانه اینجا باید خودت به دکتر بگی چه دارویی می خوای در اون صورت بهت میدن الان با توجه به اینکه میگن به هیچ دارویی احتیاج نداری ولی چون خودم خواستم دارم همه را مصرف میکنم و خودشون نسخه دادن سیستمشون واقعا عجیبه. فقط می خواستم بدونم پرلوتون با چه دوزی و چند وقت یکبار و تا چه هفته ایی باید مصرف بشه که به دکترم بگم برام بنویسه چون بدون نسخه هیچ دارویی داده نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان که خیلی زوده. خیالت راحت الان اصلا هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته. با خیال آسوده درست رو بخون ...

ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام‌عزیزم‌خوبی کی‌انشالله‌میری‌براآزمایش؟

سلام عزیزم خوبی؟ نینی ها چطورن؟ ان شاالله که چسبیدن به دل مامانشون حسابی 😍

شنبه آزمایش دارم ولی شاید طاقت نکنم فردا برم که روز ۱۳ انتقالمه😐😐

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
منم شنبه میخام برم آزمایش.واسه یکشنبه دکترم نوشته ولی چون یکشنبه تعطیله میگم همون شنبه برم..

من داره طاقتم کم میشه میخوام فردا برم که روز ۱۳ انتقالمه 

شیاف دارم ولی واژیناله... تغذیه ام مثل همیشه اس ..احتمالا تاثیر همون داروهاست ..باشه گلم حتما کته می ...

آره عزیزم مطمئنا که تاثیر داروهای جورواجوره 

آره گلم بخور ان شاالله که بهتر میشی😘

سلام عزیزم، اصلا اهمیت نداره 😉 طبیعی هم هست روی علائم زوم نکن گلی ان شاالله که مامان شدی 😍 😍 😍 ...

ان شاالله گلم برام دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مبارکه‌عزیزم‌.. من‌مثل‌شمام‌..امروز۴روزانتقالمه ازفردای‌انتقال‌‌‌تخمدان‌هام‌وزیر‌دلم‌درد‌میکنه از ...

ممنونم گلم ان شاالله من دراز میکشم بهتر میشه امتحان داشتم نشسته بودم خیلییی درد میکرد.

ان شاالله هردوتامون مامان شدیم

شما جنینات چند روزه بودن؟

فدات عزیزم شوخی کردم     من یه بار لک دیدم که انقد بابتش گریه کردم و شوک شدم که فکر کنم ...

دارچين جون قل هاي شما چه قدر با هم فرق دارن؟

منم دقيقا مثل شمام

منم دوبار لك قرمز ديدم يه جوري حالم بد شد كه داشتم غش ميكردم

يعني به خاطر اين يه قل عقب افتاده

مال من سه روز فرق دارن

انشالله به سلامتی

سلامت باشی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دارچين جون قل هاي شما چه قدر با هم فرق دارن؟ منم دقيقا مثل شمام منم دوبار لك قرمز ديدم يه جوري حال ...

نه عزییزم من برای مسخره بازی گفتم.

برای من هم ۳ روز فرق دارن. ناخوداگاه فکر کنم دوقلوها همیشه با هم اختلاف دارن مگه با یه تخمک باشن. 

@arezo6807    

@ایلینجانم    

بچه ها اینا پیج اینستگرامم دارن،من تا حالا سرچ نکرده بودم

baradiashop

شماره شون هم

۰۹۱۲۱۰۳۹۲۴۰

تو پیجشون نوشته برا سفارش میتونین دایرکت هم بدین

https://www.instagram.com/p/B9TiEEaH_w5/?igshid=13rxflg1ubmfa

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم گلم ان شاالله من دراز میکشم بهتر میشه امتحان داشتم نشسته بودم خیلییی درد میکرد. ان شاالله هر ...

قوربونت

انشالله‌به‌امیدخدا

دوتاجنین‌بلاست‌

هیچنگ‌ونمیدونم‌‌انجام‌دادن‌یانه؟

هزینه‌هیچنگ‌چقدرهس؟

اخه‌‌موقع‌ترخیص‌‌۱۷۰‌ازشوهرم‌گرفته‌بودن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻