2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
دوستان عزیزم کسی دوفاستون بخوره، روزی ۲ تا بعد ول کنه که پریود بشه ، اگه بارداری اتفاق افتاده باشه چ ...

پریود نمیشه   

دوفاستون هم کمکش کرده که جنین سقط نشه و همه چی گل و بلبل میشه   

از خودم درآوردم هاااا، ولی فکر کنم درسته   

سلام بچه ها من دیروز دو تا جنین بلاست هچینگ انتقال دارم  امروز از صبح کمردرد دارم و زیر دلم مث ...

به سلامتی عزییییزم. انشالله چسبیدن به دلت تا 9 ماه   

من آرزو به دل شدم یکی منو تگ کنه ته این جور سوالها که ذوق کنم الان قاطی باردارهام و اطلاعات دارم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریود نمیشه     دوفاستون هم کمکش کرده که جنین سقط نشه و همه چی گل و بلبل میشه   &n ...

دارچین جون فکر کن تخمک اهدایی گرفتم بعد ۳ بار منفی شدم، هنوز پر رو پر رو فک می کنم طبیعی ممکنه معجزه بشه . مرسی از جوابت پس ادامه بدم ، میخوام دیگه عقب نیفته که برم عکس رنگی رحم بگیرم. 

به سلامتی عزییییزم. انشالله چسبیدن به دلت تا 9 ماه     من آرزو به دل شدم یکی منو تگ کنه ...

عزیزدلمممممم ازین به بعدحتما میپرسم ازت گلیییی

دعا کن برام عزیزم

شما لک لانه گزینی دیدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چند باره اومدم بنویسم تیکر بذار، بذار ذوق کنیم خواهر جان، تازه باید ۲ تا بذاری .

ای جانم. انشالله تیکر بارداری خودت  

منتظرم برم ان تی ببینم حدسش در مورد جنسیت چیه بدونم چه رنگی بذارم   

دوتایی هم ندارهههه   

عزیزدلمممممم ازین به بعدحتما میپرسم ازت گلیییی دعا کن برام عزیزم شما لک لانه گزینی دیدی؟

فدات عزیزم شوخی کردم   

من یه بار لک دیدم که انقد بابتش گریه کردم و شوک شدم که فکر کنم همون استرس یکی از قل ها رو عقب انداخت. ولش کن اصلا به لک و اینا نیست.

انشالله انشالله نتیجه ات مثبت میشه   

فدات عزیزم شوخی کردم     من یه بار لک دیدم که انقد بابتش گریه کردم و شوک شدم که فکر کنم ...

عزیزدلم منم عاشق دوقلوام دعا کن منم مامان دوقلو بشم😍😍😍😍

من که فعلا لکی چیزی ندیدم فقط درد دارم یه کم و بی حالم و شکمم انگار گرفتس سعی میکنم حواسمو پرت کنم امروز امتحان داشتم فردا هم دارم امیدوارم مثبت شم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزدلم منم عاشق دوقلوام دعا کن منم مامان دوقلو بشم😍😍😍😍 من که فعلا لکی چیزی ندیدم فقط درد دارم ...

عزیزم الان که خیلی زوده. خیالت راحت الان اصلا هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته. با خیال آسوده درست رو بخون. اتفاقا بهتره که حواست رو پرت میکنه.

انشالله مامان دوقلوهایی عزییزم   

واقعا روزای سختی هستن این ۱۴ روز بعد انتقال الهی که خدا با جواب آزمایش مثبت دلتون رو شاد کنه

ان شالله💖💖💖

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
ممنون خواهری که جواب دادین،ولی من شنیدم بستگی ب شرایط بدن ولوله هاداره بعضیاواقعادردی ندارن امااکثرد ...

آره درست میگی اگه بسته باشه درد داره قاعدتا 🥴

ولی زیاد بش فکر نکن هرچقدر فکر کنی بدتر میشه 🙃