2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست

سلام عزیزان لطفا هرکی میدونه جواب بده😘

من دو روزه گاهی دلپیچه میگیرم و خیلی معذرت میخوام اسهال شدم صدای روده هام خیلی بلند شده ... هرچی فکر میکنم چیزی نخوردم اینطور بشم ؟؟ 

کسی توی دوره انتقال اینطور بوده؟؟ ۱۴ انتقالم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب ...چقدر شبیه هم هستیم

اره والا من امروزرفتم دکترتا برسم مطب پریودشدم🙃🙃

فکرکن ازشهرستان رفتم تهران  دیگه گفتن به دارواحتیاج نداری خودت پریودشدی🤣

نمیدونم سونوگرافی بیشعورچراگفت ضخامت رحمت کمه

به نظرم صبرکن مثل من هول نشو پریودمیشی

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
سلام بچه ها من دیروز دو تا جنین بلاست هچینگ انتقال دارم  امروز از صبح کمردرد دارم و زیر دلم مث ...

اره عزیزم طبیعیه بنظر من

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزان لطفا هرکی میدونه جواب بده😘 من دو روزه گاهی دلپیچه میگیرم و خیلی معذرت میخوام اسهال شدم ...

عزیزم شیاف داری؟ رکتال نمیذاری؟ اگه شیافو رکتال میذاری واژینالش کن

سوپ و میوه جات و غذاهای آبکی نخوردی؟ کته و ماکارونی برا دل پیچه عالیه ماکارونی نشاسته هم داره کلا خوبه برا ما

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم شیاف داری؟ رکتال نمیذاری؟ اگه شیافو رکتال میذاری واژینالش کن سوپ و میوه جات و غذاهای آبکی نخو ...

شیاف دارم ولی واژیناله... تغذیه ام مثل همیشه اس ..احتمالا تاثیر همون داروهاست ..باشه گلم حتما کته میخورم😘  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیزم،بله ب منم گفتن دکترمرادی برم،ممنون خواهرکه جواب دادین،ببخشیدامپول بی حسی زدن ب شما؟

خانومه گفت بیحسیه،آخه بدون پزشک بیهوشی که اونا بیهوشی یا همون بیحسی نمیزنن

خودم رفتم پوکه رو یواشکی نگاه کردم هیوسین بود🤣

در کل من اصلا درد نداشتم خیلی سریع تموم شد و راضی بودم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه زینب خانوم من یه دخترخدابهم دادحالامیخام دوباره انتقال بدم هفت سال نازایی داشتم حالامیترسم برگردم ...

خدا حفظش کنه گلم 

آخه پیام اول گفتین سه ماهه زایمان کردین، من یه کم گیج شدم راستش 

امیدوارم اتفاق بدی نیفتاده باشه عزیزم