2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045185 بازدید | 684433 پست
گلم شما لک لانه گزینی هم دیدین؟ 

یه لکی شب دهم دیدم. شاید همون بود. خیلی کوچیک هم نبود بگی رو دستمال ردش افتاد. لباس زیرم چندتا لک قهوه ای شد که فکر کردم تموم شد همه چی. اما دیگه ادامه پیدا نکرد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزان، من شنبه سونو NT و غربال دارم. سونو بهم ۸ صبح نوبت داد گفت چون باید نتیجه رو ببری آزمایشگاه اول وقت بیا. اما دکترم برام قند هم نوشت و یه سری آزمایش دیگه که در کل گفت باید ناشتا باشی. حالا نگرانم اگه برم سونو و بگه یه چیز شیرین بخور ناشتاییم بهم میریزه. از طرفی فرداش هم تعطیله آزمایشگاه بسته است. 

زنگ زدم آزمایشگاه اینا رو توضیح دادم، گفت اگه مطمینی جنین ۱۲ هفته است اول بیا اینجا بعد برو سونو، فوری هم نتیجه رو برامون بیار. حالا مشکل اینه طبق سونوی هفته ۱۰ دکترم، یه جنین باید شنبه ۱۲ هفته اش تموم شه. اون یکی هم بزرگتره. و تمام اینا به شرطیه که انشالله حال بچه‌ها خوب باشه 😕

میشه بهم راهکار بدین؟؟؟

@زینبی_بابا        

نوین بهم گفت ۸ میلیون میشه... گفت دومیلیون از نهار رهبری برات میگیریم...من که نفهمیدم.. شما میگین ...

با دارو و سونوها و  پانکچر عمل هيسترو وفريزجنين انتقال و...

البته براي همه مبلغ يكسان نيست