2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045105 بازدید | 684429 پست
نگواینجوری‌دوست‌خوبم ماهاتواین‌تاپیک‌خیلی‌ازمعجزها‌رودیدیم ناامیدنباش‌..انشالله‌خداخودش‌برات‌معجزه ...

فدای دل مهربونت انشاالله که جدا دلت رو شادکنه اینسری

بله صبح زدم البته ۴ساعت قبلش خیلی معذرت میخام سرویس رفته بودم.اما خوب باید یه هاله کمرنگ لااقل میفتاد.

انشاالله که خدابرام معجزه کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به‌خدااونسری‌من‌رفتم‌‌بودم‌یه‌نفراومده‌بودبراپانچر باآی‌وی‌اف‌‌بچه‌دارشده‌بود‌.برادومی‌اومده‌بود م ...

خدایی کنه ازمنم همینجورباشه

الهی همه دلشون شادبشه

انتقالی زیادداشتیم این چندوقته

نه عزیزم من تا روز ۱۱ انتقال یه آمپول و یه شیاف داشتم. به خاطر کهیر شدید آمپول رو عوض کرد و شد ...

گلم شما لک لانه گزینی هم دیدین؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
این قرص برای چی خوبه؟  

من این قرص رو بیشتر از یه ساله میخورم 

تقویتیه

قبل پانکچر و انتقال دفعه قبلم خوردم راضی بودم الانم دارم رحمم رو برا انتقال آماده میکنم میخورم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم منتظرم تا دوباره بیایی تو تاپیکمون،یکی از بچه های تاپیک تو نه هفته سقط کرد الان دوباره باردار شد ...

عزیز دلم 

ممنونم ازت

برام دعا کنین

انشالله دوباره باردار شم بیام پیشتون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزدلم ایشالا نینی نازشماهم ۱۴۰۰میشه فقط چندماه دیرتر از فسقلای مابدنیا میاد 😍

انشالله عزیزم❤❤❤

منم نمیخواستم بزنم دوستم خرید اومد دیگه گذاشتم اگه گرفته بود هاله مینداخت چون بلاست انتقال داده بو ...

عزیزم نا امید نباش

انشالله خدا دلت رو شاد کنه

یادمه گفته بودی کیفیت جنینا خوب بود 

خب الحمدالله اصلا نگران نباش استرس به خودت راه نده مطمئن باش حال نی نی خوبه خیلی خیلی استراحت کن ...

مرسي عزيزم از توجهت 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام‌گلم..میدونم‌عزیزم‌..فدایی‌داری انشالله‌میری‌وهمه‌چی‌‌اوکی‌‌هست.روزانتقالت‌‌مشخص‌میکنن عزیزم‌و ...

فدای تو, انشالله انتقالت موفقیت امیزباشه. 

وای دعاکن زودترانتقال بدن وتاروزمادربرم ازمایش. 

اره عزیزم ویتامین د 3 وزینک پلاس گفتن بخورم

سلام عزیزم شما همون خانمی هستی که قلب دیده نشد ؟  خداروشکر دیدی ؟؟😃

سلام 

بله همونم 

خدا رو شكر قلبش ديروز مي زد 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….