2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
عزیزان، من شنبه سونو NT و غربال دارم. سونو بهم ۸ صبح نوبت داد گفت چون باید نتیجه رو ببری آزمایشگاه ا ...

سلام عزیزم این همه نگرانی نداره گلم 

همون که آزمایشگاه گفته رو انجام بده، سن جنین ها هم مناسبه و مشکلی نیست 😉 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.منم روز جمعه انتقال دادم .این چهارمین انتقالمه.جنینم دیگه ندارم.برام خیلی خیلی دعا کنید

مبارک باشه عزیزم 

انشالله همه مون به خواسته قلبیمون که همون مادر شدن هست می رسیم به حول و قوه الهی

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم این همه نگرانی نداره گلم  همون که آزمایشگاه گفته رو انجام بده، سن جنین ها هم مناسبه ...

سلام زینب خانوم.خسته نباشیددوست عزیز.زینب خانوم من سه ماهه زایمان کردم ودوروزه کل بدنم حساسیت ریخته بیرون به طوری که قرمزشده وتاول زده همه جای بدنم درصورتی که من تابه حال حتی یکبارهم حساسیت نداشتم وخارش شدیدگرفتم که تبدیل به تاول میشن.ایااین حساسیت برای بارداری بعدی مشکلی ایجادمیکنه؟باراول هم ای وی اف کردم .

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
عزیزم توگوگل سرچ کردم اما شماره ای پیدا نکردم

ببینم میتونم پیدا کنم واست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یه لکی شب دهم دیدم. شاید همون بود. خیلی کوچیک هم نبود بگی رو دستمال ردش افتاد. لباس زیرم چندتا لک قه ...

یعنی ممکنه لک لانه گزینی دیده نشه ولی باردار باشی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستان اینجا کسی هست که سینال اف قلمی بزنه و عدد که باید تنظیم کنه بزنه رو روی بیست وچهار بزاره ...

نگران نباش معمولا زیاد میاد 10 تا 20 واحد
مال منم همین جوری بود از دکتر پرسیدم گفت برای همه زیاد میاد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فکر کنم سرما خوردم.آب ریزش بینی دارم.    

منم روز ۳ انتقالم اینطوری شدم وبعد از ابریزش،عطسه شروع شد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ هیچ دارویی مصرف نکردم بعد از دو روز بهتر شدم

نگران نباش هر چه اون بالایی بخواد میشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام بچه ها من پریوددوم بعد پانکچر ۱۷روزتاخیردارم رفتم سونو ضخامت اندومتر ۴mmزده !! به دکترعلیرضایی ...

دقیقا منم مثل شما هستم بعد پانکچر دومین پریودیم الان ۱۸ روزه که نیفتاده حامله هم نیستم یعنی به نظرتون باید برم دکتر خودم رو چک کنم ...لطفا جواب بدین منم خیلی استرس دارم

ممنونم از جوابت عزیز دلم....یکی از دوستام هفته پیش سونو کرد و صدای قلب بچه رو شنیدن ...ای هفته چون ع ...

وا مگه میشه غیب شه تازه صدای قلبم شنیده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم روز ۳ انتقالم اینطوری شدم وبعد از ابریزش،عطسه شروع شد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ هیچ دارویی مصرف نکردم بعد ...

ممنونم عزیزم.انشا ا... خیلی اذیت شدم .کاش روزای مادر بودن من و همه کسایی که منتظرن زود برسه