2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
سلام زینبی جون ترافیکم😃🤭 دیروز رفتم سونو قلب قلب نی نیا میزد ولی دکترم گفت پشت حفت یه قل یه لخته ...

عزیزم بسلامتی

من انوکسا زده

روزی یدونه پروژسترون

هر ۸ساعتی ی دوفاستون

و هر ۸ساعتی ی شیاف سیکلوژست 

و استراحت مطلق مطلق 

فقط روزی ۱-۲ بار میرفتم سرویس اونم فرنگی

غذامم خوابیده میخوردم

مال منم فوق العاده بزرگ بود در خدی که میگفتن برو بچه نمیمونخ

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مبارکه عزیزم انشالا ۱۲۰ سال بتپن . منم داشتم عزیزم . نترس . چند هفته طول میکشه تا جذب یا دفع بشه . ا ...

ممنون عزیزم من فقط یه بار بعد سونو و سه ساعت ترافیک خونریزی کردم که هماتوم نبود اون موقع تو سونو  الان اصلا نه لک نه خونریزی ندارم تو سونو هماتوم بود😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار ۱۲ بالا محسوب میشه؟ من دو هفته پیش که رفتم مطب فشارم ۱۲.۵ بود روی ۸ 😞😞 انقدم استرس مسمومیت ب ...

فشار شما خوبه و بالا محسوب نمیشه نگران نباش..و هر کس فشارش با خودش مقایسه میشه برا کسی که همیشه فشار ۹ یا ۱۰ بوده اگر الان ۱۲.۵ بیاد بالاست ولی برا شما نه..کلا مواظب فشار باشین و اینکه سه ماهه دوم کمترین میزان فشار خون دیده میشه پس مقایسه نکنید ..استرس نداشته باشین فشار شما فعلا خوبه ..ولی در کل هر خانم باردار باید مواظب فشارش باشه

عزیزم بسلامتی من انوکسا زده روزی یدونه پروژسترون هر ۸ساعتی ی دوفاستون و هر ۸ساعتی ی شیاف سیکلوژس ...

قربونت عزیزم من روزی دوتا شیاف سیکلو ژست دوتا آمپول پروژسترون و بعد خونریزی که بعد سونو و سه ساعت ترافیک داشتم یه روز درمیون کرد دکترم انوکسا رو الانم که هماتوم رو دید اصلا لک و خونریزی ندارم نمیدونم خوبه یا بده با وجود هماتوم الان گفت نزن دیگه بعد که گفتم استراحت مطلقم خونو لخته نمیکنه گفت میخوای بزن اونم خطر داره بره جنین اگه لخته شه دودلم کرد بعد گفت یکم تو خونه راه برو نخواب همش یعنی استراحت کنم انوکسا بزنممجذب میشه؟😔

قربونت عزیزم من روزی دوتا شیاف سیکلو ژست دوتا آمپول پروژسترون و بعد خونریزی که بعد سونو و سه ساعت تر ...

من راستش انوکسا زدم که خوب شد

چون گردش خون ایجاد شد و از بخته جلوگیری کرد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ممنون عزیزم من فقط یه بار بعد سونو و سه ساعت ترافیک خونریزی کردم که هماتوم نبود اون موقع تو سونو&nbs ...

نگران نباش . درمانش فقط استراحت مطلق هست . سعی کن یبوست نشی

قربونت برم خواهرجان توخیلی مهربونی انشالله هممون مادرشیم ودل مادرهای فرشته مون شاد شه. انشالله دیگه ...

عزیزمی مهربونی از خودته گلم 

آره خودمون به کنار من همیشه میگم خدایا دل خانواده هامونو شاد کن

توکل بخدا روزا خیلی آروم میگذرن 

خیلی خیلی ممنونم ازت گلم لطف میکنی فداتشم😘

نه عزیزم نگران هیچی نباش این قرص اندازه ضخامتو متعادل میکنه ان شاالله که دوشنبه اومدی پیش دکترت اگه ضخامتت خوب باشه پروژسترون برات شروع میکنه که ضخامت ثابت میمونه. آره عزیزم همون جوری بخور خوبه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من راستش انوکسا زدم که خوب شد چون گردش خون ایجاد شد و از بخته جلوگیری کرد

ممنون عزیزم توکل به خدا😘دوفاستون چیه فقط اونم بره هماتوم داد؟

خانوما سلام . ببخشید من تازه میخوام برم‌برا ای وی اف تعیین جنسیت ، میخوام بدونم آز مایشهای اولیه برا ...

سلام عزیزم. معمولا چون آزمایش هورمونی و عکس رنگی روزهای خاصی از سیکلت هست یه ماهی باید درنظر بگیری برای تکمیل کردن پرونده. برای همسرت همون روز جوابش میاد. فقط dfi فکر کنم چند روزه بیاد.