2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
وای ایشالله خدا کنه ازچشم انتظاری دربیام دیگه ,من خیلی قوی نیستم بتونم زیادادامه بدم. هرچی خدابخواد. ...

عزیزم الان استرادیول داری مصرف میکنی؟ انشالله همه چیز به حد مطلوب برسه ممکنه 🥰🥰

خواهش میکنم عزیزم ❤مرسی ایشالا نی نی های شما هم بچسبن به دلت💞 ابن سینا انجام دادم اره عزیزم دکتر خ ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 😍🌷

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان استرادیول داری مصرف میکنی؟ انشالله همه چیز به حد مطلوب برسه ممکنه 🥰🥰

اره عزیزم اولین بارمه دادن اینو چون شایدسونونشدم زنگ زدم واسه احتیاط. روزی 3تامیخورم تا10روزکه دوشنبه برم ویزیت. 

ممنون گلم ازدعات دعاهای شماباردارها خیلی به دل میشینه بخوان زد یکی دو دعاهاتون مستجاب تر

واای نمیدونم پس چی میتونه باشه اخه من تمام ازمایش هام سالمه فقط رحم میمونه، شما ازمایش های ایمنی و ا ...

نه فدات شم بهشون گفتم گفتن نمیخواد ....ولی من دیگه امکان نداره پیش اقصی برم ...ایشتلله تصمیم جای دیگه و حتما ازمایشات تکمیلی رو انجام بدم و ایندفعه اصلا اجازه نمیدم باضخامت زیر ۸ برام انتقال بدن.... شما ازمایشات کاریوتایپ و ایمنی انعقادی دادین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
واای نمیدونم پس چی میتونه باشه اخه من تمام ازمایش هام سالمه فقط رحم میمونه، شما ازمایش های ایمنی و ا ...

راستی فزیزم dfiهمسر من ۳۲ بود البته بهش قرص داد ولی بعد از اون دوباره ازمایش نداددیگه بدون ازمایش ازش نمونه گرفتن برا میکرو من میگم ممکنه از اونم باشه شما همسرتون ازمایش dfiداده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم باز خودت میدونی ولی واقعا جایی که انجام میدی خیلی مهمه من خودم اول رفتم کرج ۱۵ تا فولیکول شد ۸ ...

عززم تهران کدوم مرکز رفتی؟

بعد از اون ديگه عكس رنگي ننداختي؟ 

نه دیگه هیسترو لاپرو که قویتر از عکس رنگیه بادوربین داخل رحم رو میبینن....بعد از اون بعد ازیه پریود انتقال دادم

بچه ها بعد از انتقال چ علائمی داشتید من هیچ علائمی ندارم انگار ن انگار ک انتقال دادم فقط دیشب فک کنم پنج شیش بار هی از خواب بیدار شدم رفتم دستشویی ک اونم فک کنم بخاطر داروهای بیهوشی باشه

من تابستون داشتم. اون موقع گفته بود یخچال. حتی کنارش یخ هم داد که تا میارم خونه گرم نشه. 

ای بابا اخه روشم ننوشته یخچالی . بعد میشه داروخانه اشتباه بگه؟؟ اخه بمن گفت دمای محیط 

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام زینبی جون ترافیکم😃🤭

دیروز رفتم سونو قلب قلب نی نیا میزد ولی دکترم گفت پشت حفت یه قل یه لخته  بزرگه گفت با این همه استراحت چرا جذب نشده در صورتی که ده روز پیش سونو شدم و ترافیک و خونریزی خبری از لخته نبود اگه یادت باشه هر روز انوکسا میزدم بعد خونریزی دکترم گفت یه روز درمیون دیروز که هماتوم دید گفت کلا نزن یه وقت جفت خونریزی میکنه گفتم آخه خانم دکتر استراحت مطلقم یه وقت خونم لخته نشه گفت آره اونم هست لخته شه خدای نکرده باعث سقطه میخوای بزن باز یه روز درمیون 

الان استرس گرفتم بزنم نزنم یعنی بزنم و استراحت کنم خطر داره باز جذب نمیشه😔لکه بینی و خونریزی ام ندارم بده یا خوبه بره هماتوم؟ @زینبی_بابا‍ 

راستی عروس کوچولو  جون تو ام هماتوم داشتی راهنمایی میکنی @**عروس_کوچولو**‍ 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام زینبی جون ترافیکم😃🤭 دیروز رفتم سونو قلب قلب نی نیا میزد ولی دکترم گفت پشت حفت یه قل یه لخته ...

مبارکه عزیزم انشالا ۱۲۰ سال بتپن . منم داشتم عزیزم . نترس . چند هفته طول میکشه تا جذب یا دفع بشه . انوکسا هم داشتم که کلا باعث خونریزی شده بود برای من دیگه هفته یازده پزشکم گفت انوکسارو کلا قطع کن و بعد از قطعش خونریزیم کم کم برطرف شد و هفته ۱۲ برای ان تی رفتم هماتوم بود ولی هفته ۱۶ دیگه نبود . از هفته ۶ تا هفته ۱۶ هماتوم رو داشتم