2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خواهران‌گلم‌‌‌‌من‌فردامیرم‌براانتقال‌براباردوم التماس‌دعای‌فراوان‌🙏🏻🙏🏻 انشالله‌همه‌دوستای‌گلم‌ ...

به سلامتی عزیزم ایشالا بعداز دو هفته با یه بتای تپل بیای و خوشحالمون کنی

میتونم سوال کنم چقدر بین دوتا انتقالتون فاصله داشت؟؟بازم کلی آمپول داره یا نه؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینسری هیسترو و خراش داشم صبح بی بی زدم منفی بود

عزیزم زود بی بی زدی  ناامید نباش... من که جرات ندارم بزنم ... چهارشنبه احتمالا بزنم که دقیقا دوهفته بشه 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره . من الان خیلی نگران جفت هستم 😔

چند سالته؟ برای من  جفت از همون اول پایین بود خلفی بود.اسپرین میخوری؟به من داد گفت بخور خونرسانی به جنین را زیاد میکنه واسه رشد و تنظیم فشار این سری که رفتی واتساپ دکترت بگیر همیشه عکس سونو وسوالات براش بفرس دکتر من این کار رو میکنه  تا استرست کم بشه 

سمر جون من تازه پیامت رو خوندم خیلی ناراحت شدم عجب داروخانه ای😐😐 راجع به داروخانه حتما حتما شکایت ...

سلام مرسی گلم انشالله حتما همینکارو میکنم گلم ممنونم ازت

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان  من از سونو برگشتم با یه دنیا ترس و دلهره 😔 جفتم اومده پایین نوشته جفت خلفی مارژی ...

سلام عزیزممم فقط استراحت مطلق باش برای دستشویی پاشو باید دکترت ببینه بهت بگه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@مامان_ماهک10     سلام عزیزم من امروز که روز ۹انتقال بود بی بی چک زدم منفی شد کامل خود ...

واااا نه بابا زوده استرس نگیر ۱۲ بزن یا همون ۱۴ برو ازمایش ایشالا مثبه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلااام. صبحتون بخیر

بچه‌ها من دیشب اولین آمپول فمتولایف (پرولوتون) رو زدم و دیگه دیشب شیاف نذاشتم به توصیه دکتر. از چند ساعت بعدش تا الان دل درد حالت پریودی دارم. به آمپول ربط داره؟ آخه قبلا درد نداشتم اصلا. 

عزیزم زود بی بی زدی  ناامید نباش... من که جرات ندارم بزنم ... چهارشنبه احتمالا بزنم که دقیقا دو ...

سلام عزیزم ممنونم از تو صیحاتت یعنی دوسال طول کشید تا انتقال بدی؟ تخمک آزاد شد بعدش انتقال دادن ؟ 

منم دکارم لترازول دادا ولی ستروتاید هگ داده میگه تخمک نمیخوام آزاد بشه ، من موندم اخه این چه طرز دارو دادنه از هر کی شنیدم گفته باید آزاد بشه بعدش انتقال بدیم 

سلام عزیزم ممنونم از تو صیحاتت یعنی دوسال طول کشید تا انتقال بدی؟ تخمک آزاد شد بعدش انتقال دادن ؟&nb ...

شما آی یو آی رو میگید؟ معمولا حدود ۳۶ ساعت بعد آمپول انتقال میدن برای iui دیگه کسی چک نمیکنه آزاد شد یا نه.