2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ان تی و انومالی ۴ روز جلوتر بود که فکر کنم بخاطر سن جنینی که انتقال دادن بود . پزشک منم گفت تا یک هف ...

آخه اینا بر اساس اندازه قطر سر و طول ران و ... سن رو میگن که اونم اگه جدولاشو نگاه کنی همه مثبت منفیه یه عددی هستن خب طبیعیه دقیق در نیاد به نظرم سن حدودی هستش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقدر خوب خدارو شکر الهی که اینبار دلت شاد بشه و پایان انتظارت باشه

قربونت

انشالله‌شماوهمه‌‌منتظرهای‌این‌تاپیک‌‌دلمون‌شادبشه

به‌حق‌فاطمه‌زهرا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام منم همچنان بی علایم☹☹☹ هرشب میگم کاش فردا یه سینه دردی چیزی داشته باشم😫 البته من سیکلم نچرال ...

دقیقا منم دست به سینه هام میزنم ببینم یه تغییری چیزی کردن انگار نه انگار🙄😓😓

من یه ساعتیه کمر درد گرفتم انگار خودمو چشم زدم☹

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام گلم ان شاالله که به سلامتی نینی های نازتو میاری خونه و برای همیشه میمونن خونتون😍🤲

فدات‌بشم‌خواهری

انشالله‌همگی‌باهم‌دلمون‌شادبشه

هرچی‌خدابخاد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره . من الان خیلی نگران جفت هستم 😔

سعی کن استرست رو کنترل کنی عزیزم انشاالله میره بالا، سرویکست که خداروشکر خوبه فقط حتما استراحت داشته باش چون خیلی تاثیر داره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشاالله که دوهفته دیگه با دل شاد بیای عزیزم

انشالله

انشالله‌‌‌اول‌‌شادی‌شماروجشن‌میگیریم

دوستان من فردا انتقال دارم اما حس سرماخوردگی دارم انگار گلو درد دارم چکار کنم خیلی استرس دارم میترسم ...

اصلا استرس نداشته باش..من crp قبل از آزمایشم ۳۸ بود ولی دکترم گفت مشکلی نیست و انتقال داد..چون منم یکم سرماخوردگی داشتم

عزیزم حتما حتما مامان میشی 😍 😍 😍 الان میگی ای بابا این دلش خوشه  ولی منم یه روزی با حسرت تی ...

ای جونممم مبارکت باشه خداروشکر گلم 😊

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
اره میدونم ولی وقتی پررو بازی درمیارن بری جلو مشتری بگی باید عوض کنین کوتاه میان. ببین فردا به همون ...

خیلی از راهنماییت ممنونم اره حتما صبح زنگ میزنم شکایت میکنم این فک کرد الان بمن بگه بی احترامی کردی شکایت میکنم من می ترسم بی خیال میشم ولی پیامم هست بی احترامی وجود نداره که بخواد... بازم ممنونم حتما تماس میگیرم فردا انشالله ج بدن

در اندک من تویی فراوان یارب..
دقیقا منم دست به سینه هام میزنم ببینم یه تغییری چیزی کردن انگار نه انگار🙄😓😓 من یه ساعتیه کمر درد ...

منم میخام یکم تو خونه زیاد سرپا بمونم زودی کمردرد میگیرم و زیر شکمم درد میکنه.