2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ببین اصلا سخت نیست یسری اسنرسا رو داره با اینکه بارداری دوممه که اونم طبیعیه ولی باید رو خودمون کار ...

خیلی خوبه زیاد اضافه نکردی فعالیتات چطورین عزیزم؟ پیاده روی و... تواضافه وزن نداشتی؟ من خودم دارم میترسم چاقالوشم بخندن بهم. 

ای جانم اره بهترین کار رو می کنی صبرکن انشالله گل پسربیاد. 

وای خدااابخورم اون دخترتو وروجک چه زبون میریزه, لابددلش میخواد زودترداداششوببینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما مهربون جون😍😍😍 برای خدا کاری نداره که انشاالله همونی بشه که میخوای، یه دختر یه پسر که جنست جو ...

اره والا دقیقا واسه خدای مهربون هیچ کالی نداره فقط یه لطف ونظر کافیه. خخ وای اره خدایه دختریه پسر دیگه خوشبختی تکمیل میشه.   

قربون تو ونی نی نازت برم کلی انرژی گرفتم ازت واستون صلوات فرستادم5تا عزیزم

همون اندازه دور سر و ران و ضربان قلبش آب دورشم فقط زد نرمال گفتم چقدره گفت خوبه نرماله حرکات و فعا ...

خوب گلم چیزای اصلی بررسی شده اصلا نگران نباش وزنه بچت که خوب بوده اب دورشم نرمال بوده . حالا ببین سونو بعدیتو دکترت کی میگه بری الان من دیدم بعضی از دوستام ۲۸ هفته باز انومالی رفتن ولی دکتر من نگفت برم 

خیلی خوبه زیاد اضافه نکردی فعالیتات چطورین عزیزم؟ پیاده روی و... تواضافه وزن نداشتی؟ من خودم دارم می ...

فعالیتم والا زیاد که نیست دکترم هی میگه زیاد وزن اضافه کردی چرا اضافه وزن داشتم متاسفانه فقط می خوام زایمان کنم  سریع لاغر کنم 

پیاده روی دکترم گفت اروم بکن ضریان قلبت نره بالا زیر دلت درد نگیر یوگا بارداری خوبه 

اره میگه خودمو کشتم تو نی نی بیاری حالا چقدر باید صبر کنم بیاد بیرون 😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره والا دقیقا واسه خدای مهربون هیچ کالی نداره فقط یه لطف ونظر کافیه. خخ وای اره خدایه دختریه پسر دی ...

سلام گلی خوبی درچه حالی؟انتقال ندادی؟

من امروز ازمایش ذخیره دادم ۱/۹۴هست خیلی نگران شدم کمه؟😰

اره والا دقیقا واسه خدای مهربون هیچ کالی نداره فقط یه لطف ونظر کافیه. خخ وای اره خدایه دختریه پسر دی ...

فدات عزیزم، ممنون خیلی😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوب گلم چیزای اصلی بررسی شده اصلا نگران نباش وزنه بچت که خوب بوده اب دورشم نرمال بوده . حالا ببین سو ...

ممنون عزیزم، البته وزنشو ننوشت چقدره ها فقط پرسیدم گفت خوبه

منم سه هفته دیگه نوبت دکتر دارم بهش حتما میگم اقلا یه سونوی درستو حسابی برام بنویسه نه همینجوری ساده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان  من ۲۸سالمه ازمایش ذخیره تخمدان دادم ۱/۹۴هست  خیلی کمه؟نگران شدم فکر نمیکردم ...

نه‌عزیزم‌خیلیم‌خوبه

نزدیک‌۲‌هست‌دیگ..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
الهی من فدای دل مهربونت بشم عزیزم برات دعا میکنم ایشالله امسال عید قشنگتریت عیدی باشه که تا حالا داش ...

مرسی قربونت برم❤️

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

خواهران‌گلم‌‌‌‌من‌فردامیرم‌براانتقال‌براباردوم

التماس‌دعای‌فراوان‌🙏🏻🙏🏻

انشالله‌همه‌دوستای‌گلم‌حاجت‌روابشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فعالیتم والا زیاد که نیست دکترم هی میگه زیاد وزن اضافه کردی چرا اضافه وزن داشتم متاسفانه فقط می خوام ...

اهان درسته مواظب خودت باش عزیزم انشالله سلامت باشی. 

اییی جونم بگوروجک  تحمل کن داداشیت میاد زودی. چه دنیای شیرینیه دنیای بی دغدغه کودکی