2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045100 بازدید | 684429 پست
یه شماره موبایل هم توی کارتشون بود از صبح کلی اس دادم و گفتم حلالتون نمیکنم بهد تحقیق کردم دیدم میشه ...

کار خوبی میکنی

حقتو بگیر تا دیگه تکرار نکنن،چطور دلشون میاد واقعا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
[QUOTE=171997442]ن با پناهی تو یکیش بتام منفی بود تو دومی مشکوک به حاملگی اما عجیب اینه تو هر دو مور ...

چن تا از دوستام رفتن راضین منم یه بار رفتم الان دومین باره شما هم غلظت خون دارین مگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله که باردارهستیددوست عزیز.حسم میگه باردارید.من جنین فریزدارم ومیخاستم تعیین جنسیت کنم اون 5تا ...

الهی آمین عزیزم

دیگه امید به خدا

خوب یه سر برو مرکز سوال کن

پسر میخای🥰

@s28    

عزیزم من رفتم سونو فقط سونوی ساده برام انجام داد گفتم برام بیشتر بررسی کنین مثل وزنو رشدو... هزینشو میدم گفت ما فقط دستور دکترو انجام میدیم😐😕

وزنشم نگفت چقدره فقط گفت خوبه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@s28     عزیزم من رفتم سونو فقط سونوی ساده برام انجام داد گفتم برام بیشتر بررسی کنین مثل ...

از این به بعد به دکتر بگو وزن و رشد جنین و وضعیت شریان های جفت و رحم رو بررسی کنن.که ببینن خونرسانی خوبه.حتی بند ناف رو هم بگو

😉

از این به بعد به دکتر بگو وزن و رشد جنین و وضعیت شریان های جفت و رحم رو بررسی کنن.که ببینن خونرسانی ...

حتما عزیزم، دکترم خیلی بیخیاله آخه برای من الان باید خیلی چیزارو بررسی کنه نه فقط سونوی ساده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
حتما عزیزم، دکترم خیلی بیخیاله آخه برای من الان باید خیلی چیزارو بررسی کنه نه فقط سونوی ساده

ای وی اف جز بارداری پرخطر محسوب میشه.نزار بی خیال باشه.راستی خارش هم جز علامت مسمومیت بارداریه.خارش داشتید یعنی انزیم رفته بالا

😉

چن تا از دوستام رفتن راضین منم یه بار رفتم الان دومین باره شما هم غلظت خون دارین مگه

پناهی،تو  جوابگو نیست اصلامن دومین بار که منفی شدم خیلی ناراحت بودم بهشون گفتم من  تب داشتم بعد لک بینی شروع شد بهم گفت مگه دکتری میگی تب داشتم تو انتقال دوم موقع انتقال درد داشتم توجه نکردخانومی که سونو میکرد اشاره کرد انتقال وبگم انجام ندن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کار خوبی میکنی حقتو بگیر تا دیگه تکرار نکنن،چطور دلشون میاد واقعا

واای از این زن خدانشناس تر خودشه خیلی دروغگو زیر همه چی میزنه بازم گردن نگرفت بعد فک کنید من تو پیاما نوشتم براش حلال نمیکنم به چه راحتی دروغ میگید برام زده بی احترامی به داروساز شش ماه حبس و جریمه داره دارم منفجرم میشم از حرص الهی خدا به زمین گرم بزنش

در اندک من تویی فراوان یارب..

خلاصه تا خودمون تلاش نکنیم کسی دلسوز نیست

واای از این زن خدانشناس تر خودشه خیلی دروغگو زیر همه چی میزنه بازم گردن نگرفت بعد فک کنید من تو پیام ...

زنگ زدم الان شکایات دارویی کسی ج نداد فک کنم تعطیله الان باید فردا ز بزنم وای خدایا خیلی حالم بده تمام دستام یخ کرده از شدت حرصو بغض چجوری میتونه تازه بخواد به خیالش منو بترسونه انگار فحشش دادم که بگه بی احترامی حبس داره و شکایت میکنم ازتون واااای خدایا یه نفر چقد میتونه پست باشه سر یه مقدار کوچیک پول اونم از یه مریض بخواد بخوره و اشتباهش نخواد گردن بگیره

واای از این زن خدانشناس تر خودشه خیلی دروغگو زیر همه چی میزنه بازم گردن نگرفت بعد فک کنید من تو پیام ...

همه جا اینمیره ندیدی بخدا اعصاب و هزینه مون هر دو میره

همه جا اینمیره ندیدی بخدا اعصاب و هزینه مون هر دو میره

بخدا دارم میترکم از حرص اخه خدایا چرا هم پولمونو بدیم هم اینجوری ناحقی بشه جیگرمونو بسوزونن اخه چطوری میتونن