2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خانما یه تجربه خودم بهتون بگم امروز واقعا اعصابم خورد شد خدا از بعضی آدما واقعا نگذره هیچوقت از دارو ...

چقدر بیشرف ان خدایی

پاشو برو اونجا پولتو بگیر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دور نافیه میخوام بدونم چجوری دوتا پودو با آب قاطی کنم و هواگیری میخواد یا نه

عزیزم هاش ام جی عضلانی هست، اورگالوتران دورنافی هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چجوری بگیرم گردن نگرفت گوشی رم قطع کرد 

شوهرت رو وردار برو حسابشون رو برس

اگه نری فردام این کارو با یکی دیگه میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه دور نافیه میخوام بدونم چجوری دوتا پودو با آب قاطی کنم و هواگیری میخواد یا نه

عزیزم باید آب رو بکشی بریزی تو پودر قاطی کنی بکشی دوباره بریزی تو پودر بعدی بعد دور ناف بزنی

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
خانما یه تجربه خودم بهتون بگم امروز واقعا اعصابم خورد شد خدا از بعضی آدما واقعا نگذره هیچوقت از دارو ...

اون 70%که میگی رو باید اول بری بیمه تاییدیه بگیری بعد بیای .البته اینو منم نمیدونستم تازه فهمیدم.سری بعد بذو از فتح بگیر همونجا بچه ها میگفتن نمینده بیمه داره میشه تایید کرد.رو به رو گاندی هست

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
لانه گذینیه.نگران نباش

واسه لانه گزینی زوده عزیزم

من جنین ۳ روزه انتقال دادم 

روز اول لک خیلی بیشتر از امروز و کاملا رقیق داشتم 

روز دوم نداشتم 

امروز باز لک دارم غلیظ تر از روز اول😔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم هاش ام جی عضلانی هست، اورگالوتران دورنافی هست.

نه هاچ ام جی دکتر برام نوشته دور ناف اورگالترون رو بازو هاچ ام جی رو باید سر سرنگش رو عوض کنم داروخانه داده بهم باید انسولینی بزنم بهش 

در اندک من تویی فراوان یارب..
شوهرت رو وردار برو حسابشون رو برس اگه نری فردام این کارو با یکی دیگه میکنه

یه شماره موبایل هم توی کارتشون بود از صبح کلی اس دادم و گفتم حلالتون نمیکنم بهد تحقیق کردم دیدم میشه شکایت کرد اس دادم گفتم شکایت میکنم ازتون تا اینو زدم نوشت بزودی تماس میگیریم سو تفاهم برطرف شه و گفت از صبح تلفنی و من خودم ج دادم و به کسی نگفتم اورگالترون داریم ببین چه دروغی در صورتی که خودش ج نداد و اون مرد گیج بغلش ج داده بود و بهم گفته بود داریم حتی دوبار تکرار کردم و هردبار گفت بله داریم براش نوشتم شمارت و ساعت تماسم هست که زنگ زدم بهت و اشتباهم نگرفتم. حالا یه شماره گرفتم مربوط به منطقه اون داروخانه و اگه اشتباهش گردن نگیره تا نیم ساعت دیگه زنگ میزنم و شکایت میکنم ازش هم دفترچم هست هم قبض داروها حق نداشته آزاد بزنه برام

خوب ببین نمیشه حتما هر دوتا دارو ضد انعقادیو قطع کنن مثلا من چون پلاکتم بالا بود هیچ کدومو قطع نکردم ...

مرسی عزیزم که گفتی

الان زنگ زدم مطب گفت انوکسا رو ادامه بده شیافم روزی دوتا

ولی ا اس ا رو قطع کن

ایشالله عزیزم توکل بر خدا تا سونوی بعدی

اون 70%که میگی رو باید اول بری بیمه تاییدیه بگیری بعد بیای .البته اینو منم نمیدونستم تازه فهمیدم.سری ...

نه اینجا هم نیم ساعت بهم گفت بشین تاییدیه بیمه بگیرم اینا که داروهای خاص دارن و طرف قرارداد هستن خودشون مستقیم ازبیمه میزنن و لازم نی بری خیر سرش مثلا طرف قرارداد بیمه ها بود و اچ ام جی رو با بیمه زده اون سینالو آزاد که یک میلیون و صد پول سینالام شده.

یه شماره موبایل هم توی کارتشون بود از صبح کلی اس دادم و گفتم حلالتون نمیکنم بهد تحقیق کردم دیدم میشه ...

خدا ایشالله جوابشونو بده از اون موقع بخدا سرم داره منفجر میشه از شدت اعصبانیت بعد شوهرم راحت گرفته خوابیده میگه میرم شیشه شو میشکونم اخه اینم شد کار بعدم گرفته خوابید خخخ میدونی زور داره برای ادم اینجور پول دادنا اینجور حق خوردنا بعدم راحت گردن نمیگیرن