2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
باشه عزیزم. پیامبده شما اول چون من نمیتونم پیدا کنم

فدات شم بهت پیغام دادم ولی جون دعوت به دوستیم رو قبول نکردی پیغام نمیاد برات...میخوای تو دعوت بفرست من قبول کنم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من ساك تشكيل شد قلب تشكيل نشد، دكتر گفت اگر عفونت وارد رحم بشه اصلا ساك هم تشكيل نميشه و بتا افت ميك ...

نه فدات شم مجدد عکس نگرفتم هموم یه یار گفتن لوله چپت بسته است...دفعه دوم که میخواستم انتقال بدن رحمم ضخیم نمیشد دکترگفت لوله ات یه مایعی ترشح میکنه که میریزه داخل رحم به خاطر همین لاپروسکوپی کردم و لوله چپ رو بستم ولی بازم افت بتا داشتم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا اگر زنگ بزنی بهت میگن ،اگر ۵ روز بعد از پانکچر زنگ زدی پس احتمالا  بلاست هستن

اره 5 روز بعدش زنگ زدم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
سلام گلم. خوبی؟ آره اصلاح تغذیه ی شدید داشت همسرم. کل مواد غذایی حاوی مواد نگه دارنده حذف کردم. تمام ...

ممنون عزیزم از توضیح کاملت....ادویه منظورت چیه گلم؟چون زردچوبه و فلفل انتی اکسیدان هستن و فک کنم خوب باشن

عه شما هم از رشتی؟من بچه انزلیم ولی الان ساکن تالش

آره عزیزم بهتون گفتم اونروز راجع به دکتر ظ ه ی ری

خوشبختم عزیزم، من تمام پیامای این تاپیک و خوندم و راهی که شما رفتی از همه سخت تر بوده اما مطمئنم خیلی زود مادر میشی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم خوبی‌؟ بی زحمت یه شرح حال کامل برام مینویسی؟ چرا استرادیول داشتین؟ 

سلام گلم مرسی شما خوبین من برج 8 یه انتقال منفی داشتم دکترم بهم استرادیول داد ک تخمکام یه اندازه بشن ک دوباره برم برا تخمک گیری ک جنینام بیشتر بشن منم 4 دی موعد پریودم بود بهم گفت ده روز قبل اینکه پریود بشی استرادیول رو بخور با آ اس آ منم خوردم ولی پریود نشدم😔😔😔

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
من پيش دكتر عليرضايي رفتم براي تعيين جنسيت گفتن رژيم وiuiاحتمال پسر ٦٠ درصد وروش قطعي اي وي اف، &nbs ...

عزیزم من ۲۰ برج ۷ اولین ویزیتم بود تا از مایش هامو دادم بعد تیروییدم کم کار بود یک ماه تا تنظیم شد طول کشید و۸برج ۹ تخمک کشی شدم ولی چون هایپر شدم سه پریود بعدی یعنی برج ۱۱ انتقالمه برایه منی که پلی کیستیکم ولی برایه دوستان دیگه کل پروسش ۴۰ روزه 

به نظر من برایه بچه ی اول اشتباه تعیین جنسیت ولی برایه منی که دو تا دختر دارم به نظرم دیگه ریسکه وحتی اگه ده بارم طول بکشه اون ریسکو نمیکنم حالا دیگه بسته به نظر شخصی هرکی یکی از اشناهای ما چهارمین دخترشو بارداره حتی میگه برایه ۵نمیرم تعیین جنسیت هرچی خدا بخواد

سلام گلم مرسی شما خوبین من برج 8 یه انتقال منفی داشتم دکترم بهم استرادیول داد ک تخمکام یه اندازه بشن ...

عزیزم سلام ال دی اگه قبل پانکچر خورده بشه میگن رشد تخمکا یکسان میشه منم دوبار انتقال ناموفق داشتم میخوام اینبار قبل پانکچر بگم دکتر برام تجویز کنه بنظرتون دکتر بدش نیاد این پیشنهادو بدم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من ۲۰ برج ۷ اولین ویزیتم بود تا از مایش هامو دادم بعد تیروییدم کم کار بود یک ماه تا تنظیم شد ط ...

منم نظرم مثل شماست

چون منم دوتا دختر دارم

واینبار سومه که انتقال دادم

وبه شوهرم گفتم اگه خدا صلاح بدونه من پسرداشته باشم باید اینبار مثبت بشم

وگرنه که دیگه ختم بچه سوم

چون دیگه جنین پسر ندارم😔

منم نظرم مثل شماست چون منم دوتا دختر دارم واینبار سومه که انتقال دادم وبه شوهرم گفتم اگه خدا صلاح ...

یعنی نمیخوایی خدایی نکرده اگه منفی بشی باز انجام بدی من از الان دارم پول جمع میکنم اگه این یکی نشه برم تو سیکل بعدی بدونه معطلی

فدات بشم انشالله عزیزم......اره منم برام جالب بود بدونم چرا انقدر جنینام کم شده ....البته من بیمارست ...

من البته هنوز انتقال ندادم اون 3 تا دونه برفیمو ایشالله اسفند انتقال دارم عزیزم ایشالله اینسری یه عالمه جنین داری قربونت برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها من 14 تا تخمک داشتم ما پیش 5 تا جنین گرید B تشکیل شده یه عمل داشتم انجام دادم این ما پریودم ع ...

من جنینام همه گرید بی بودن عزیزم. که‌نتیجه هم‌گرفتم. ربطی به گرید نداره .خدا باید بخواد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت