2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044435 بازدید | 684389 پست
دوستانی که مرکز مام هستید ،اونجا فقط جنین ۵ روزه انتقال میدن ؟یا ۳ روزه هم انتقال میدن؟

دکتر لاهوتی به من‌گفت من فقط ۵ روزه انتقال میدم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابن سينا بهتره يا مام؟ هزينه اش چقد ميشه

والله من مام ونمیدونم ولی بچه هاخیلی تعریفشومیکنن من به غیر از تعیین جنسیت ۱۷ تومن خرجم شد غیر از انتقال اونم حدودا سه تومنه ولی کسی فرش انتقال بده ۵۰۰هزار میگیرن

یعنی بعد از تخمک کشی سه تا پنج روز انتقال بدن

من پيش دكتر عليرضايي رفتم براي تعيين جنسيت گفتن رژيم وiuiاحتمال پسر ٦٠ درصد وروش قطعي اي وي اف،  كلا سما از وقتي رفتين تا عمل تخمك كشي چقد طول كشيد الان در طَي مراحلش هستين واسه پسر ،واقعا ارزشش رو داره؟ممنون ميشم جواب بدين

عزیزم یعنی شما ورم و فشار بالا اول داشتی ولی نمیدونستی علائم مسمومیته؟ بعد داروهات چی بود که باعث مس ...

فشارو نمیدونستم دارم.ولی ورمو فکر کردم طبیعیه.

دارو هم نمیخوردم.اگه میدونستم مسمومیت دارم که اونجوری نمیشدم🥺🥺🥺

😉

نه ساقی جان مرکز مهر رشت انجام دادم عزیزم که از 17 تا تخمک فقط 3تاش جنین شد دوست داشتم بدونم علت چی ...

فدات بشم انشالله عزیزم......اره منم برام جالب بود بدونم چرا انقدر جنینام کم شده ....البته من بیمارستان مهر تو تهران بودم....ایشالله که اینبار ۲۰ تا جنین برامون تشکیل شه☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
باشه عزیزم. پیامبده شما اول چون من نمیتونم پیدا کنم

ممنونم عزیزم ...بهت پیغام میدم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی