2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

بچه ها من از دیشب خونریزیم روون شده فکر نمیکنم دیگه امیدی باشه حتی دیگه منتظر ازمایش فردا نیستم 

فقط چون گفتن در هر صورت باید اطلاع بدم برای قطع داروها صبح میرم ازمایش 

برام دعا کنید 

سلام دوستان بنظرتون فردا ۱۰ انتقالم بی بی چک نشون میده؟؟  خیلی ناامیدم ... آنقدر که این چندسال ...

عزیزم😔😔😔 میدونم توی چه شرایطی هستی ولی ناامیدی توی این مسیر بدترین چیزه

قشنگ یادمه بار سوم یا چهارمین انتقالم بود رفتم مرکز که جنینامو انتقال بدم بهم گفتن جنینات خیلی ضعیف شدن میخوای انتقال بده نمیخوای که هیچ، دکترم گفت انتقال بده ولی برو زندگیتو کن یعنی نمیگیره ولی من بازم انتقال دادم بیشترم بخاطر شوهرم که منفی ام شدم ولی ناامید نشدم گفتم هرچی جنین اینجا دارم انتقال میدم اگه نشد میرم تهران مرکز مام، بار پنجم که انتقال دادم نوبتمم از تهران گرفتم که کارم عقب نیفته که خداروشکر معجزه ی خدا شامل حالم شد، اگه میخواستم ناامید بشم باید پرونده ی بچه دار شدنمو میبستم دیگه ولی گفتم اینقدر ادامه میدم یا موفق میشم یا روم کم میشه بالاخره ...

دیگه اون لاپاراسکوپی که قبلش رفتم بماند(مثلا رفتم یکی از لوله هام که بسته بودو باز کنن بعداز عمل گفتن دوتاش بستست بازم نمیشه که اومدم آی وی اف)

من حکمت این سختیارو نمیدونم ولی همیشه به این فکر میکردم خیلیا هستن که از من وضعیتشون بدتره برای همین سعی میکردم خودمو آروم کنم

درسته دیرو زود داره ولی این  مسیر آخرش خوشه انشاالله

ببخشید پرحرفی کردم ... به امید خدا که دلت شاد میشه❤

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا ساری با تهران قابل مقایسه نیست برا یکی از دوستان باdfi38میکرو کردن واصلا این گزینه رو چک ...

عزیزم دکتر نصر انتقال دو مرحله ای هم انجام میده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اره.مسمومیت گرفتم.و چون هیچ علمی نسبت بهش نداشتم باعث دکولمان شد و نابودم کرد.من فک میکنم تنبلی تخمد ...

عزیزم شما اسپرین میخوردی؟چه دارویی برای ورم میخوردی من از اول فشارم بالا بود فقط اسپرین داده

سلام خانوما من فردا قراره امپولای شروع سیکل ای وی اف رو شروع کنم ولی دو روزه همسرم  دچار سوزش و خارش الت تناسلی شده   دکترم فعلا نتونستیم پیدا کنیم که بره ویزیت بشه 

حالا به نظرتون این عفونته و عفونت روی اسپرم تاثیر میزاره  ؟

کسی این شرایطو داشته اگه راهکاری داری بگید 

دو هفته دیگه تخمک کشی دارم نمی دونم چیکار کنم میترسم  روز عمل بگن اسپرم مناسب نیست @زینبی_بابا    

عزیزم😔😔😔 میدونم توی چه شرایطی هستی ولی ناامیدی توی این مسیر بدترین چیزه قشنگ یادمه بار سوم یا چه ...

اره واقعا هرکس که توی این تاپیکه به نحوی سختی کشیده ... من دقیقا پنج سال پیش همین موقع طبیعی باردار شدم دوقلو پسر ولی شش ماهگی قلبشون وایساد .. بماند که چی کشیدم تا سقط شدن ولی بازم ناشکری نکردم گفت خدایا خودت دادی خودت گرفتی بازم باردار میشم ... فکر میکردم منم براحتی بقیه و مثل بارداری اولم باردار میشم ...

ولی ندونستم روزگار چ خوابی برام دیده دقیقا از سه ماه بعداز سقط اقدام به بارداری کردم تا الان ... نگم برات که چه ها من و شوهرم نکشیدیم... چندبار عمل شوهرم هربار اقدام و دارو و دکتر ... وقتی دکترها گفتن بایدivf کنی دنیا روی سرم چرخید... ولی بعداز مدتی دیدم چاره ایی ندارم و تن دادم به این مصیبت به امید اینکه زودتر مادر شم ولی ...‌

سه ساله گذشته که شروع میکرو تا الان ... من فقط به عشق مادر شدن خودمو انداختم زیر دست دکترها ... من از خیلی موقعیتهام گذشتم شغل و ادامه تحصیل حتی یه باشگاه رفتن ساده چون هربار دارو میگرفتم میگفتم شاید حامله باشم نکنه سقط بشه ...

آخ خواهر ... نگم برات قصه من مثنوی هفتاد منه ...

الانم از دیروز بدجور دلم گرفته چون زبونم لال اگه نشه دیگه تحمل یه شکست دوباره رو ندارم 😔😔😔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آره عزیزم. حق با شماست. من داغون شدم. هر دفعه با یه شوکی چهار پنج روز بهم میریزم و گریه میکنم و دوبا ...

فدات بشم ایشالله که خدا بهت صبر بده ....توکل کن به خودش ...  عزیزم در مورد دی اف ای همسرت میشه توضیح بدی اصلاح تغذیه چیکارکردی که از ۶۰ اومد رو ۳۰؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
از رویت ی بیبی چک خوشگل.آی که منتظریم دلمون شاد شه ها

هان😲یعنی بارداریه؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
 عزیزم شما اسپرین میخوردی؟چه دارویی برای ورم میخوردی من از اول فشارم بالا بود فقط اسپرین داده

به دکترت تاکید کن.پیش پره ناتال برو.من اسپیرین نمیخوردم.چون هیچوقت سابقه فشار نداشتم.ولی برای بارداری بعدی باید اسپیرین و هپارین و انوکساپارین استفاده کنم.

😉

ای جانم انشاءالله بسلامتی زایمان کنین دو قلو هسش نی نی هاتون؟ قبلا هم بچه داشتین؟ عزیزم میتونم بپ ...

سلامت باشی عزیزم ممنونم از لطفت دوقلو نیس یه دونست بله سه تا دختر دارم کلینیک امید همدان دکتر فریمانی برام انجام دادن 

ایشالا که این هفته میری پیش دکترت سونو میکنه و نی نی نازنت رو میبینی میدونم چقدر حالت خرابه منم فرد ...

خيلي ممنونم عزيزم از دعاي قشنگت 

ان شاءالله خدا حاجت دل هممون رو بده 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

فدات بشم ایشالله که خدا بهت صبر بده ....توکل کن به خودش ...  عزیزم در مورد دی اف ای همسرت میشه ...

سلام گلم. خوبی؟ آره اصلاح تغذیه ی شدید داشت همسرم. کل مواد غذایی حاوی مواد نگه دارنده حذف کردم. تمام مواد غذایی که میخوریم طبیعی هست. رب هم خونگی مصرف میکنم. مصرف فراوون میوه و سبزیجات فراوون. سرد کردن بیضه و مصرف مولتی ویتامین. حذف ادویه و سرخ کردنی. حذف مرغ و گوشت گوساله و تمام غذاهای سرد به غیر از میوه های سرد. و البته جراحی واریکوسل هم داشت همسرم.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰