2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
خانم ها رفتم سونو  دقيقا شش هفته هستم  كيسه و يكي از پل هاش بود  ولي جنين رو نديد& ...

چرا امید نباشه عجله نکن ۸هفته میری انشالله قلبشم تشکیل شده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه خون ريزي كردم امشب

خوب بکنی خیلیابا خونریزی بارداری سالمی دارن

استرس رو بریز دور این نینی صحیح و سالم بغلته شک نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه ساقی جان مرکز مهر رشت انجام دادم عزیزم که از 17 تا تخمک فقط 3تاش جنین شد دوست داشتم بدونم علت چی ...

عه شما هم از رشتی؟من بچه انزلیم ولی الان ساکن تالش

آره درست میگی. سیزده سال منتظر این فرشته کوچولو بودم. نه اضافه هیچوقت نداشتم، همیشه تلاش میکردم چاق ...

دختر چته این چه حرفاییه شما خودت به ما امید میدی بعد حال روحیت کجاست که داغونه .خدا بزرگه .درسته بچه نداشتم هیچوقت ولی بچه داری بلدم و بیکارم بی تعارف خواهرانه میام کمکت

دوستان کسی از شما جدیدا توی ابن سینا هیسترو و خراش داشته؟هزینش چطور بوده؟بدون هیسترو هم توی ابن سینا خراش میدن؟پی ار پی چطور کسی اونجا داشته؟

سلام خواهریا من عقب انداختم ولی هیچ علایمی ندارم فقط زیر دلم میسوزه از چیه ؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
عزیزمممم😍شما میکرو کردی یا ivf ؟ همون بار اول جواب داد؟

عزیزم الان دیگه برا همه میکرو میکنن اما از همون لفظ آی وی اف استفاده میکنن. ولی در کل چون شوهر من تعداد خیلی کم بود و تحرک هم همش ۳ درصد بود و همچنین بخاطر مورفو میکرو انجام دادن. نه دوبار منفی شدم مشخص شد مشکل انعقادی دارم باید دارو مصرف کنم. دفعه سوم و با آخرین جنینام مثبت شدم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
1-10 تجربیات دوستان موفق: 1. مرجانه دلربا: تقریبا بعد انتقال استراحت مطلق بودم، فقط برای دستش ...

سلام من چندین ساله خواننده خاموش نی نی سایت بودم و نمیتونستم عضو بشم با شادیاتوو شاد شدم و با ناراحتیاتوو غمگین اما چرا الان دوستانیکه جواب گرفتن یا درحال اقدامن مثل اون زمان ها نمیان برا گفتگو و حرف زدن مشکلات الان همون مشکلات قبلی هست وقتی من فقط بخونم و نتونم حرف بزنم درد و دلامو بگم یا سوالی بپرسم که مخاطبی داشته باشه مثل اون زمانا بازم خوواننده خاموش هستم فرقی نکرد که خواهری،مثلا شاید برای انتخاب دکتر بخوام مشورت بگیرم وقتی کسی نباشه که هیچ بازم موفق  باشین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چرا امید نباشه عجله نکن ۸هفته میری انشالله قلبشم تشکیل شده

ثمین جون شما می دونی وقتی شش هفته میرن سونو کیسه رو میبینن جنین رو‌هم می بینن یا فقط کیسه را می بینن ؟

دیشب من اورژانسی رفتم یه آقای جوونی سونو کرد گفت کیسه هست ولی جنین دیده نمیشه حالا ممکنه رشد کنه یا پوچ باشه 

البته بگم سونو هم از روی شکم بود واژینال نبود 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

ثمین جون شما می دونی وقتی شش هفته میرن سونو کیسه رو میبینن جنین رو‌هم می بینن یا فقط کیسه را می بینن ...

عزیزم برا خواهر منم این اتفاق افتاد نگران نباش بعضی وقتا سونو شکمی اشتباه نشون میده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خواهریا من عقب انداختم ولی هیچ علایمی ندارم فقط زیر دلم میسوزه از چیه ؟

از رویت ی بیبی چک خوشگل.آی که منتظریم دلمون شاد شه ها

ثمین جون شما می دونی وقتی شش هفته میرن سونو کیسه رو میبینن جنین رو‌هم می بینن یا فقط کیسه را می بینن ...

اصولا سونو شکمی ۶هفته رو نمیبینه مگر اینکه دقت بالایی داشته باشه ببین خیلیا ۶هفته جنین رو نمیبینن چون خیلی کوشولو هستش ولی ۸هفته میرن قلبشم تشکیل شده اصلا نگران نباش