2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
انشالله که جواب میده چرا جواب نده توکل برخدا کن

توکل به خدا

مرسی عزیزم

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها مورفولوژی شوهرم دو درصده دکتر گفته IVF بنظرتون جواب میده؟؟؟؟؟

اره چرا نه. میکرو گذاشتن واسه همین موارد. من شوهرم علاوه بر تعداد خیلی کم و تحرک خیلی صعیف مورفو بین صفر و یک بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
واقعا متاسفم ....دوست من هم تو 38 هفتگی دکولمان جفت داشت ...تا بره بیمارستان تموم شده بود ....امیدوا ...

برای جلوگیری ازاین مشکل چه کاری میتونیم بکنیم ؟ من خیلی نگران این چیزامیشم حتی نگران پیچیده شدن بندناف دورگردن بچه میشم کاری میشه کرد ؟ 

عزیزم چرا جنین ها از بین برن من خودم برایه تعیین جنسیت پی جی دی کردم فکر نکنم باسلامتش کاری که رو جن ...

سلام عزيزم شما تعيين جنسيت انجام دادي يا درمراحلشي ، كدوم مركز رفتين ؟

عزیزم میشه بگی پرگناکر شما هم این بود یا نه؟ https://uupload.ir/files/0l8_screenshot_۲۰۲۱۰۱۰۷-۰۹۵۸ ...

همینه ثمین

درسته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
برای جلوگیری ازاین مشکل چه کاری میتونیم بکنیم ؟ من خیلی نگران این چیزامیشم حتی نگران پیچیده شدن بندن ...

عزیزم علایمش ورم شدید دست و پا و صورت.افزایش وزن ناگهانی.من هفته ای یک کیلو وزنم زیاد میشد.

واسه بند ناف هم درمان وجود داره.توی سونو میبینن.

😉