2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها 

كمك كنيد تورو خدا 

من هفته ششم هستم 

يهو دلم درد گرفت خون جاري ازم اومد 

الان سريع شياف گذاشتم دراز كشيدم 

چي كار كنم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام بچه ها مورفولوژی شوهرم دو درصده دکتر گفته IVF بنظرتون جواب میده؟؟؟؟؟

انشالله که جواب میده چرا جواب نده توکل برخدا کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان بنظرت منم استفاده کنم؟

تقویتیه و ویتامین

به نظر من ضرر نداره من که قطعا میخرم و مصرف میکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها  كمك كنيد تورو خدا  من هفته ششم هستم  يهو دلم درد گرفت خون جاري ازم او ...

استراحت مطلق و سونو

الهی خیلی سخته انشالله بازم باردار شد؟

تو سال جدید انشاله چون مرداد اینجوری شد 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ببین دلارام جان، داروهای ضد سرفه رو مصرف کن، دو سه هفته دیگه برو سونو میدونم الان همذات پنداری میکن ...

سلام زینبی جون خوبی؟ من بالاخره رفتم متخصص ریه ویزیت شدم معاینه کرد گفت این اسم شدیده چرا زودتر نیومدی. برام یه امپول متیل پردنیزول استات ۴۰ و شربت کتوتیفن شبی ۵ سی سی و قرص پردنیزول ۵ تا  برا هفت روز روزی نصف قرص . بعد از ۷ روز میشه روزی یک چهارم قرص تا تموم بشه.قرص ستیریزن شبی یکی و اسپری بودزوناید هر دوازده ساعت و اسپری بینی بودفوم هر دوازده ساعت. تجویز کرده از اسپری دهانی و اسپری بینی طهر استفاده کردم خیلی بهتر شدم. امشب هم امپول پردنیزول رو زدم ببینم تاثیری داره برام یا نه. فقط این قرص پردنیزول رو اشکال نداره از فردا شروع کنم؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه ها  كمك كنيد تورو خدا  من هفته ششم هستم  يهو دلم درد گرفت خون جاري ازم او ...

عزیزم نترس ...حتما برو یه سونو اورژانسی واژینال انجام بده ...کلینیک کودکان تهران هر ساعتی بری داره

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم برو پیش بهرامی

دیگه من دنبال اخلاق خوب نیستم که.وقتی گفت کورتاژ کردی .پس باید عکس رنگی از رحم بگیری من قبول کردم.گفتم بزار عکس رنگی رو بگیرم.ماه بعدی برم ای یو ای.

انشالله خدا کریمه

😉

اره عزیزم.حتی برا صفرهم میبینی صفر مطلق نیست و ازتوش اسپرم‌سالم چندتا پیدا میکنن

مرسی عزیزم

دعام کن

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢