2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمی شما دکترتون این مکمل هارو تجویز کرده؟ منم میخوام بعد عید پانچر کنم . راستی در مورد ژل رویال شم ...

اره عزیزم 

شماره ش رو ندارم کسی که بهم معرفی کرد خودش برام سفارش داد

اما سرچ کن تو اینترنت میاره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خانم ها رفتم سونو  دقيقا شش هفته هستم  كيسه و يكي از پل هاش بود  ولي جنين رو نديد& ...

اره عزیزم

شش هفته ای هنوز

انشالله ۱۰ روز دیگه قلب کوچولوشو برو ببین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
از تو چخبر برنامتو ادامه میدی؟

اره مریم جان بیست و هفتم میرم تهران ابن سینا

عزیزم میشه بگی پرگناکر شما هم این بود یا نه؟ https://uupload.ir/files/0l8_screenshot_۲۰۲۱۰۱۰۷-۰۹۵۸ ...

اره عزیزم 136 تومن گرفتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام نه عزیزم اگه خدا بخواد قراره تازه حضوری بریم اقدام کنیم.  

انشالله گه موفق شی فدات شم....ولی شنیدم الان دیگه از رو سامانه انجام میشه فقط....دعوت به دوستی م رو قبول کن بی زحمت

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی عزیزم ایشالله تمام گره ها برات باز بشن و بزودی نام زیبای مادری رو به دوش بکشی شما تا الان مهر ...

عزیزم منظورت بیمارستان مهر تو تهران هست؟منم با ۹ تا تخم فقط سه تا جنین داشتم ....دکترت کی بود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اره چرا نه. میکرو گذاشتن واسه همین موارد. من شوهرم علاوه بر تعداد خیلی کم و تحرک خیلی صعیف مورفو بین ...

عزیزمممم😍شما میکرو کردی یا ivf ؟

همون بار اول جواب داد؟

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
عزیزم منظورت بیمارستان مهر تو تهران هست؟منم با ۹ تا تخم فقط سه تا جنین داشتم ....دکترت کی بود؟

نه ساقی جان مرکز مهر رشت انجام دادم عزیزم که از 17 تا تخمک فقط 3تاش جنین شد

دوست داشتم بدونم علت چیه اما خوب به خودم قول دادم انرژیم مثبت باشه و به همین 3 تا دونه برفیم فکر کنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️