2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
نه عزیزم منم بدون دارو 5 اینا هستم با دارو پایینه این چندوقتم خیلی ترشی کلم خوردم😕 کلم برای تیرویی ...

وایی واقعا?? منم سالاد کشمش وکلم خیلی میخورم. نخورم دیگه... 

من بامصرف داروهام6.77بود دکترم تعجب کرد حالاباز بهمن میرم خداکنه پایین اومده باشه. 

راستی تومیدونی واریو پپتیل واسه چیه؟ دکترمادرم داد واسش دیدم اینجام بچه ها بودن که زدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی واقعا?? منم سالاد کشمش وکلم خیلی میخورم. نخورم دیگه...  من بامصرف داروهام6.77بود دکترم تع ...

راستش تو نت خوندم کلم خوب نیست

اتفاقا من زیاد زدم واریو، البته دوزای مختلف داره

فکر میکنم بصورت موقتی تخمدانو غیرفعال میکنه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه روی سرکلاژ که اثر نداره  عجب  درسته گلی ولی چون تو پاندمی هستیم تحت نظر باشی ضرر ندار ...

ممنون درست میگید رعایت میکنم عزیزم.

نگران بودم با سرفه هام بچه بره پایین و طول سرویکسم کم بشه🤭

سلام‌عزیزم‌چطوری میگم‌شماهم‌ناشتارفتی‌براانتقال؟ شما‌ازدستشویی‌‌فرنگی‌استفاده‌‌میکنی؟

سلام گلم

نه عزیزم گفت صبحانه بخورو بیا

بله عزیزم توالت فرنگی استفاده میکنم

ساعتش مهم نیست فقط سعی کن هر روز همون تایم بزنی 

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم هر ساعتی که بتونی با منظم ترین روش بزنی من شبها راحت بودم

ممنون گلم😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
معلومه ذخیره تخمدانت خیلیه که اینقدر تخمک داشتی انشالله که با اولین انتقال مامان بشی

ممنونم عزيزم اول از همه مهم جنينه كه انشالله تشكيل بشه . اصلا كل اين مراحل پراز استرسه😔

خداياشكرت....❤️ 
کدوم مرکز بودی؟دکترت کی بود؟ذخیره تخمدانت چند بود ماشالله تعداد تخمکات عالی بودا

بیمارستان بهمن دکتر ژیلا عابدی اصل ، من تنبلی تخمدان دارم برا همین تعداد تخمک بالاس ولی کیفیت عالی نیستن

اینجا کسی آمپول فمولایف یا پرولوتون داشته؟

من فمولایف دارم، از شنبه باید تزریق کنم. الان دیدم رو جعبه اش نوشته فقط تزریق عضلانی عمیق. اما سر سوزنی که داروخونه داده ازین معمولی هاست. به نظرتون برم بگردم دنبال عمیق؟ مثل پروژسترون درد داره؟

یه زنگ بزن مرکزی که انجام دادی عزیزم ببین چی میگن که نخای این همه استرس رو تحمل کنی

بیمارستان عرفان بودم

هر چه ز میزنم بخش ای وی اف جواب نمیدن 

فک کنم عصر پنج شنبه و جمعه و یا کلا عصرها بخش تعطیله

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم بله باردارم پسره  خوبی؟ چیکارا می کنی؟

ممنونم. خداروشکر.  به سلامتی. منم هستم خداروشکر. بعد صد سال حامله شدیم اینجوری کرونا شد. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین