2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
زینب جان سلام من امروز انتقال داشتم سر انتقال خون اومد ازم که احتمال داره بخاطر باز کردن دهانه رحم ...

سلام عزیزم 

دلداری نیاز نیست گلم

دیواره واژن زخم شده خونابه هم طبیعیه حتی تا چند روز 😉😉😉

جنین هم داخل رحم هست در عمیق ترین نقطه، داخل وارن که نیست 

سلام عزیزم  دلداری نیاز نیست گلم دیواره واژن زخم شده خونابه هم طبیعیه حتی تا چند روز 😉😉😉 ...

ممنون عزیزم 

خیر ببینی اینجا کمک حال خیلی ها هستی 😘😘😘

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما همونه وگرنه جنینت هنوز اتصال نداره با رحم چرا باید با خونریزی بیفته مطمئن باش جاشون خوبه خوبه ...

ان شاالله عزیزم 

ممنون از دلگرمیت

خدا مراد دل همه رو بده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم  دلداری نیاز نیست گلم دیواره واژن زخم شده خونابه هم طبیعیه حتی تا چند روز 😉😉😉 ...

زینبی جون ببخشید به منگفتید استراحتم رو بیشتر کنم 

منظورت دراز کشیدنه یا همون نشستن هم کافیه فقط کار انجام ندم؟؟

به سلامتی عزیزم. خیلی ها با دکتر طرازی جواب گرفتن. میدونم یکی از بهتریناست. به سلامتی انشالله اینبار ...

انشالله خواهری دعام کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من از داروخانه دکتر زارع اینترنتی گرفتم دو روزه پست کرد اصل هم هست یه سرچ بزن سایتشو انشالا هن ...

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا کنه ثمین بخاطر زخمی کردن باشه

قطعا همینطوره

ای وای من الهی 😢 😢 😢 😢  باید ICU بستری میشدی الان خوبی؟  واقعا کرونا شوخی نداره، با ...

دکتر صبح و شب میومد خونه .همسرم نذاشت بیمارستان بستری بشم .خیلی بد وضعیتی بودم خدا به روز کسی نیاره خیلی بد شرایطی بود .خداروشکر خوبم شکر ‌.انقدر سرفه کرده بود کمر درد گرفتم بخدا مهره هام جابجا شد.شبا کیسه آب گرم میذاشتم رو سینم تا سرفه نکنم خیلی تاثیر داشت

خدا حفظش کنه. نمیدونم من هنوز نپرسیدم از دکترم ولی یکی از دوستامم ام اسپرین داشت هم انکسپارین که اسپ ...

مرسی عزیزمم من آنکسپارین نداشتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بچه ها امروز انتقال داشتم کمی خونریزی کردم .نمیدونم چرا ؟؟؟ یعنی بخاطر باز کردن دهانه رحم بود ...

مبارک باشه عزیزم کنجدها رو آوردی خونه 😇  

نگران نباش حتما بخاطر اون دستگاه که واژن و دهانه رحم رو باز میکنن به هرحال دستکاری شده دیگه 

من خودم هر بار حتی بعد از معاینه ساده یا پاپ اسمیر دو روز لک بینی دارم 

سلام عزیزدلم  مگه ممکنه باعث عفونت بشه؟☹ آره گلم شکر خدا اومدن خونه ولی از شدت فشار خون بالا ...

سلام‌گلم

خداروهزارمرتبه‌شکر..انشالله‌همیشه‌خوب‌باشن

دکترم‌که‌چیزی‌نگفته

امامامایی‌که‌کنارش‌کارمیکنه‌میگف‌ناشتابرو

اون‌سری‌هم‌ناشتا‌رفتم‌.دست‌وپاهام‌میلرزید‌.سردم‌میشد

باوجود‌‌‌اینکه‌تابستون‌بود..

دکترت‌‌میگف‌حتماصبونه‌بخوری؟

صبحانه‌‌‌‌‌چی‌بهتره‌بخورم؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اشکالی نداره به ما گفتن ممکنه یکمی خونریزی یا لک داشته باشید انشاالله که خبر مثبتید دوهفته دیگه

سلام‌عزیزم‌چطوری

میگم‌شماهم‌ناشتارفتی‌براانتقال؟

شما‌ازدستشویی‌‌فرنگی‌استفاده‌‌میکنی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻