2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
سلام بچه ها امروز انتقال داشتم کمی خونریزی کردم .نمیدونم چرا ؟؟؟ یعنی بخاطر باز کردن دهانه رحم بود ...

مبارکه عزیزم

اره طبیعیه به خاطر اون وسیله ای که میذارن احتمالا یکم آسیب دیده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جون من چندوقته انگار عفونت دارم، ببخشید ترشح زرد چسبناک دارم البته وقتی خودمو خشک میکنم فقط رو ...

نه  گلم نگران نباش 😉 زرد خیلی مهم نیست 

سبز نباید بشه

همون تند تند لباس زیر عوض کن و پد روزانه بذاری کافیه، منم خیلی ترشحات داشتم، فقط یک دفعه که سبز رنگ بود دکتر دارو داد

منم تعریف پرگناکر کانسپشن رو خیلی شنیدم منم گرفتم تا اسفند بخورم بعد انتقال بدم حالا نمیدونم تاثیر د ...

منکه خیلی راضی بودم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
زینبی جون من اون موقع که کرونا داشتم اکسیژنم تا ۸۷ هم اومد و چه حال بدی بود واااای یادم میوفته خل می ...

ای وای من الهی 😢 😢 😢 😢 

باید ICU بستری میشدی

الان خوبی؟ 

واقعا کرونا شوخی نداره، با انکار و اینکه بگی نه من ندارم هم حل نمیشه، باید حسابی مراقب بود

حالا من علائم خاصی نداشتم، فقط بویایی از دست رفت و بی حالی و حالت حساسیت فصلی 

ممنون عزیزم خدا کنه بخاطر اون باشه

حتما همونه وگرنه جنینت هنوز اتصال نداره با رحم چرا باید با خونریزی بیفته

مطمئن باش جاشون خوبه خوبه

دو هفته دیگه با خبر خوش بیای و ما رو هم خوشحال کنی انشالله

من اصلا دوست دارم با وجود اینکه همه عاشق خونه ویلایین .کاشکی توی خونه های ماها هم صدای خنده بچه بپیچ ...

خدا کنه هیچ خونه ای صوت و کور نباشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام بچه ها.۱۳ پانکچر شدم.هایپر شدم قراره اسفند ماه انتقال بدن جنینو برام.عفونت دارم میخام پماد واژی ...

بچه ها خاهش میکنم جواب بدین تازه پانکچر شدم اشکالی نداره پماد استفاده کنم خطر نداره؟