2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

سلام دوستان یه سوالی داشتم من هفته دیگه سه شنبه انتقالمه از امروز پروژسترون دارم بهترین ساعت برا پروژسترون کیه؟

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما من امروز۷روز میشه که انتقال دادم وحس میکنم خیلی معذرت میخام یبوست شدم یعنی اصلا فقط برا ...

سلام عزیزم من خودم مستعد یبوست هستم همیشه قبلا توی iuiهام بشدت یبوست میشدم ولی الان شبا قبل خواب دوتا کیوی میخورم و رو سالادم روغن زیتون میریزم دو قاشق خیلی عالی شده برا من شمام همینارو امتحان کن حتما

خدا خیر بده اونیکه اینارو اینجا گفته بود منم ازش یاد گرفتم واقعا به دردم خورد

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره‌خیلی‌بده من‌کلا‌ازشیاف‌بدم‌میاد من‌شبهامیزارم‌۲یا۳‌ساعت‌بعد‌میادبیرون احساس‌خیسی‌بهم‌دست‌میده ...

سلام عزیزدلم 

مگه ممکنه باعث عفونت بشه؟☹

آره گلم شکر خدا اومدن خونه ولی از شدت فشار خون بالا دست و پاش ورم کرده با باند بسته بودنش😥 بمیرم براش

نه اتفاقا دکتر تاکید داشت که حتما صبحونه رو کامل بخورم باز از دکترت بپرس

آره من از دستشویی فرنگی استفاده میکنم

الانم روز ۶ انتقال هستم 

حتما دیگه مشخصه اصفهان یکم آزمایشاشون رو دیر مینویسن اکثرجاها ۱۴روز مینویسن

آها آره به روز آزمایش فکر میکنم تپش قلب میگیرم🙄

@زینبی_بابا یعنی امیدی هست دیروز لک بینیم خیلی کم شده بود کلی خوسحال بودم اما از صبح زیاد شد و رنگ ...

عزیزم توی همین تاپیک من یکی دوسال پیش کسایی رو دیدم مشابه شما ...دلیل خونریزیشون هماتوم بوده ... فقط و فقط استراحت و آرامش داشته باش ... چیز قاعده اوری نخوردی؟؟ مثل جعفری یا کرفس و ...

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آها آره به روز آزمایش فکر میکنم تپش قلب میگیرم🙄

من نمیدونم چرا اینسری خونسرد شدم

اصلا عین خیالم نیس

خدا این صبر رو ازم نگیره

من سری اول از روز۶ بی بی میذاشتم انقدر استرسی بودم

اینسری چون دیگه انتقال آخرم بود واقعا خودم رو سپردم به خدا وتوکل کردم به خودش هرچی صلاح بدونه برام با جونو دل میپذیرم

مرسی عزیزم  چشم حتما امتحانشون میکنم

عزیزم من خودم بشدت مستعد یبوستم ولی هروقت سوپ جو میخورم خیلی خوبه ..جو پرک نه ..جو پوست کنده .

ژله هم خوبه .. من یه روز در میون سوپ جو میزارم دیگه یبوست ندارم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
قیمتش مهم نیست اصلا بشه ۲تومن فقط پیدا شه دستت درد نکنه عزیزم

گلم من ماه گذشته از داروخونه های اطراف کلینیک دی گرفتم ... چندتا داروخونه داشتن ... بسته ایی ۳۹۰ هزار 

ای جونم چه جالب😍 اصلا نگران هیچی نباش یه جوری همه چی درست میشه ک سال دیگه این موقع تمام روزای دلگیر ...

توکل بر خدا گلم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اهان فک کنم تا ۳۴ هفته اگه دکتر بخواد ونیازباشه میدن ...اره عزیزم خداروشکر خوب بود دکتر گفت  هم ...

خدا راشکر اخه واسه من ننوشته بود ولی فکر کنم بعد به دنیا اومدن نوزاد چک میکنند

چی بخورم .؟ خداکنه بشه واقعا دیگه تنهایی خل و چلم کرده همش به شوهرم غر میزنم میگم من خونه ۱۴۵متری ...

خونه منم ویلاییه. عاشقشم ها ولی تنهایی و فکر و خیال دیووونم کرده. بازم خداروشکر میکنم هر لحظه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام

بچه ها امروز انتقال داشتم کمی خونریزی کردم .نمیدونم چرا ؟؟؟ یعنی بخاطر باز کردن دهانه رحم بود یا چیز دیگه؟؟الان اومدم خونه باز کمی خونابه اومد ازم 😔😔😔😔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️