2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
منم عین خودتم  آروم و قرار ندارم  دیوارای خونه دارن من و میخورن بببین میتونی پرگنا کر ک ...

منم تعریف پرگناکر کانسپشن رو خیلی شنیدم منم گرفتم تا اسفند بخورم بعد انتقال بدم حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نی نی ۲۹ هفته چند کیلو بود؟؟؟؟ اره عزیزم من هم اسپرین دارم هم انکسپارین چطور مگه؟؟؟؟

۱۳۲۷ بود 

هیچی می خواستم ببینم دکترت تا کی گفت بخوری به من گفت تا ۳۴ هفته بخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همونه احتمالا گرونتر شده‌.روزی یکی میخوردی؟بعد فرتیل سی ام به چه صورت میخوردی اونو چند گرفتی

دو نوع پرگناکر هست عزیزم حواست باشه حتما کانسپشن رو بگیری اورجینال هم داره که واسه بعد باروریه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام بچه ها امروز انتقال داشتم کمی خونریزی کردم .نمیدونم چرا ؟؟؟ یعنی بخاطر باز کردن دهانه رحم بود ...

به سلامتی ایشالله 2 هفته دیگه با خبر خوش میای

فکر نمیکنم مشکلی باشه چون اون وسیله معاینه که میذارن یکم باعث خونریزی میشه

میگن نباید ادامه داشته باشه تا چند روز و مقدارش نباید زیاد بشه همین

سلام بچه ها امروز انتقال داشتم کمی خونریزی کردم .نمیدونم چرا ؟؟؟ یعنی بخاطر باز کردن دهانه رحم بود ...

اشکالی نداره به ما گفتن ممکنه یکمی خونریزی یا لک داشته باشید

انشاالله که خبر مثبتید دوهفته دیگه

سلام دوستان یه سوالی داشتم من هفته دیگه سه شنبه انتقالمه از امروز پروژسترون دارم بهترین ساعت برا پرو ...

ساعتش مهم نیست فقط سعی کن هر روز همون تایم بزنی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام.دلیل اینکه رفتی اکو چیه چرا بعد دنیا اومدنم باید ببری؟؟

توسونو انومالی دکتر گفت بطن چپش  اکوژن داره ..گفت یه نقطه ی سفیده که تا بدنیا اومدنش جذب میشه گفت مثل اینکه یه خال روی پوست باشه اونطوریه ...اکودادم دکتر گفت همه چی نرماله فقط بچه رو یه ماهش شد باید ببریم اکوکنن ببین رفع شده باشه 

سلام عزیزم فدات خوبم شما و نینی خوبین؟ رفتم‌پیش دکتر طرازی توی ابن سینا .همسرمم آز اسپرم داد وضعیتش ...

به سلامتی عزیزم. خیلی ها با دکتر طرازی جواب گرفتن. میدونم یکی از بهتریناست. به سلامتی انشالله اینبار حتما نتیجه میگیری.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به سلامتی ایشالله 2 هفته دیگه با خبر خوش میای فکر نمیکنم مشکلی باشه چون اون وسیله معاینه که میذارن ...

میگم نکنه جنین هام هم دفع بشن .خیلی ترسیدم 😔😔😔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
گلم من ماه گذشته از داروخونه های اطراف کلینیک دی گرفتم ... چندتا داروخونه داشتن ... بسته ایی ۳۹۰ هزا ...

مرسی عزیزم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خونه منم ویلاییه. عاشقشم ها ولی تنهایی و فکر و خیال دیووونم کرده. بازم خداروشکر میکنم هر لحظه

من اصلا دوست دارم با وجود اینکه همه عاشق خونه ویلایین .کاشکی توی خونه های ماها هم صدای خنده بچه بپیچه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....