2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044787 بازدید | 684410 پست
از کجا؟

از تهران 

برام یخ خشک گذاشته بود که خراب نشه

محصولات زنبور عسل باردایا رو سرچ کن

آقای رضایی

کسی که بهم معرفی کرد گفت واقعا محصولاتشون در حد اعلا و فوق العاده با کیفیته

هر ۱۰ گرم ۱۵۰ تومن 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همونه احتمالا گرونتر شده‌.روزی یکی میخوردی؟بعد فرتیل سی ام به چه صورت میخوردی اونو چند گرفتی

اره روزی یه دونه میخورم

فرتیل سی ام رو من ۳۸۰ تومن خریدم ولی قیمت جدیدش میدونم چهارصدوخورده ای شده

اونو روزی دوتا میخورم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
از تهران  برام یخ خشک گذاشته بود که خراب نشه محصولات زنبور عسل باردایا رو سرچ کن آقای رضایی ...

مرسی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خانما من امروز۷روز میشه که انتقال دادم

وحس میکنم خیلی معذرت میخام یبوست شدم

یعنی اصلا فقط برای ادرار سرویس میرم

هرچی زیتون سبزی خوردن آب ولرم ناشتا میخورم فایده نداره

میگن یبوست ضرر داره

چیکارکنم

اره روزی یه دونه میخورم فرتیل سی ام رو من ۳۸۰ تومن خریدم ولی قیمت جدیدش میدونم چهارصدوخورده ای شده ...

اون اصلا پیدا نمیشه توی هیچ سایتی نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانما من امروز۷روز میشه که انتقال دادم وحس میکنم خیلی معذرت میخام یبوست شدم یعنی اصلا فقط برا ...

سوپ خیلی بخور

روغن زیتون حتما بخور خود زیتون خیلی تاثیر نداره

شیر بخور

انجیر خیس کن بخور

من با اینکه هموروئید دارم اما تو اون ایام اینارو خوردم اصلا اذیت نشدم

فرتیل سی ام؟02122450219

داروخانه دکتر شهیاد زمانی

زنگ بزن ببین دارن اینا قیمت چهارصدوخورده ای موجود داشتن

من ۲۹ هفته ۵ روز بود رفتم نمی دونم والا ۳۱ هفته و ۳ روزمه  ۳۴ هفته ویزیت دارم با دکترم ببینم ک ...

نی نی ۲۹ هفته چند کیلو بود؟؟؟؟ اره عزیزم من هم اسپرین دارم هم انکسپارین چطور مگه؟؟؟؟

میشه بگی کدوم مرکز بودی و دکترت کی بود؟ذخیره تخمدانت چند بود؟

عزيزم من مطب ميرم دكتر اسرافيلي تو بيمارستان عرفان برام انجام دادن. ازمايش ذخيره نگرفت ازم 

خداياشكرت....❤️ 

سلام 

من شنبه روز ۱۴ و ازمایشم هست اما لکه بینیم داره تبدیل به خونریزی میشه 

به مرکز هم زنگ زدم گفت دیگه دوز داروهات رو از این بیشتر نمیکنیم تا شنبه که جواب آزمایشت بیاد فقط استراحتت رو بیشتر کن

توروخدا کسی بوده لک و خونریزی دلشته بعد مثبت شده باشه و نی نیش بمونه 

خیلی ببخشید اولش ترشحات قهوه ای بود اما الان به سمت صورتی چرک و قرمزی داره میره 

خیلی نگرانم

ثمین جانم سلام. خوبی؟ تهران اومدی چی شد؟ رفتی دیش دکترایی که میخواستی؟ اگه قبلا گفتی بهم بگو صفحه چنده. نمیخوام اذیتت کنم دوباره بنویسی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم