2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044797 بازدید | 684411 پست
زینبی جون منم سرما خوردم سرفه میکنم وقتی سرفه میکنم شکمم درد میاد فک میکنم بچه میره پایین فکرم غلطه؟ ...

عزیزم کروناست احتمال 99 درصد گلم، 14 روز از شروع علائم قرنطینه باش گلم

سرفه اگر زیاد نیست مهم نیست 

ولی باید سچوریشن اکسیژن برات چک بشه اگر 95 بود، بستری باید بشی 

اینا رو میگم دقت کنی و تحت کنترل باشی گلم، نه که بترسی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا ی حدی باید اضافه بشه منم دکتر هر دفعه میگه چرا وزنت بالا نمیره . بر عکس انقدرم اشتهام زیاده و غذا ...

خیلی خوبه که عزیزم، منم اینقدر دلم میخواد هرچی بخورم چاق نشم ولی متاسفانه فوری میشم

حتما تگت میکنم❤

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم کروناست احتمال 99 درصد گلم، 14 روز از شروع علائم قرنطینه باش گلم سرفه اگر زیاد نیست مهم نیست& ...

اخه من دقیقا هر سال این موقع منو میگیره با همین علایمی که الان دارم دوروز اول ابربزش بعدم سرفه الان رو به بهبودم فقط سرفه هر چند دقیقه یکبار از همین سرفه میترسم میگم رو سرکلاژ تاثیر میزاره یا نه؟چکار کنم بند بیاد

منظورم اینه پانکچر یا انتقال؟  برای پانکچر یخچالی هستن

زینبی جون من چندوقته انگار عفونت دارم، ببخشید ترشح زرد چسبناک دارم البته وقتی خودمو خشک میکنم فقط روی دستمال میبینم به دکترمم میگم اصلا اهمیت نمیده😕😕😕 دیروز دوباره بهش پیام دادم میگه دارو نیاز نداری ... میترسم برای نی نیم خطر داشته باشه نمیدونم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام  من شنبه روز ۱۴ و ازمایشم هست اما لکه بینیم داره تبدیل به خونریزی میشه  به مرکز هم ...

@زینبی_بابا

یعنی امیدی هست

دیروز لک بینیم خیلی کم شده بود کلی خوسحال بودم اما از صبح زیاد شد و رنگش هم روشن

میدونم اشتباه کردم اما بی بی چک هم زدم منفی شد

فرتیل سی ام؟02122450219 داروخانه دکتر شهیاد زمانی زنگ بزن ببین دارن اینا قیمت چهارصدوخورده ای موجو ...

قیمتش مهم نیست اصلا بشه ۲تومن فقط پیدا شه

دستت درد نکنه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانما من امروز۷روز میشه که انتقال دادم وحس میکنم خیلی معذرت میخام یبوست شدم یعنی اصلا فقط برا ...

نگران نباش عزیزم منم خیلی یبوست داشتم با هیچی خوب نمیشدم فقط آزمایشم مثبت که شد دکترم یه قرص گیاهی برام نوشت به اسم فیتولاکس، این خوب بود برام، من هنوزم خیلی روزا یبوست دارم😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درضمن به جز ماه قبل پانکچر که ال دی خوردم و ۳۰ روزه شد دورم همیشه ۲۶ روزه بوده 

لک بینیم هم دقیقا از روزی ۲۶ دورم یعنی روزی که باید پریود میشدم شروع شد یعنی امکان داره همه چی تموم شده باشه😔😔😔😔😔

عزيزم من مطب ميرم دكتر اسرافيلي تو بيمارستان عرفان برام انجام دادن. ازمايش ذخيره نگرفت ازم 

معلومه ذخیره تخمدانت خیلیه که اینقدر تخمک داشتی

انشالله که با اولین انتقال مامان بشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قیمتش مهم نیست اصلا بشه ۲تومن فقط پیدا شه دستت درد نکنه عزیزم

ایشالله پیدا میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ثمین جانم سلام. خوبی؟ تهران اومدی چی شد؟ رفتی دیش دکترایی که میخواستی؟ اگه قبلا گفتی بهم بگو صفحه چن ...

سلام عزیزم فدات خوبم شما و نینی خوبین؟

رفتم‌پیش دکتر طرازی توی ابن سینا .همسرمم آز اسپرم داد وضعیتش ی کم از سال ۹۷ که آز داده بود بدتر شده البته ۱ماه واریکوسل عمل کرده .تعدادش خیلی کم شده فقط ۲۲ میلیونه

دکتر طرازی تموم ازمایشاتمو دید بعد رسید به آزمایشات ایمنی که توی آزمایشگاه کاج و ونک بی مشکل بود ولی توی آزمایشگاه رشت مشکل داشتم گفت به نظرم باید برا شما رو مشکل ایمنی مانور بدیم و فقط ی جهش ژنم که pa¹هستش مشکل داره گفتم پیش دکتر زرنانی رفتم گفت نامه دکتر زرنانی برام خیلی مهمه و دفعه بعد با خودتون بیارین حتما که باتوجه به نظر ایشون براتون دارو تجویز کنم.آزمایشات عفونی و تیروئید و آنتی تی پی او و t4 ,t3برام نوشت جوابش شنبه آماده میشه که من سه شنبه مجدد ازشون وقت گرفتم برم پیشش با جواب آزمایش.راستش پیش دکتر علیرضایی وقت نشد برم چون همسرمم وقت دکتر داشت ترجیح دادم با دکتر طرازی ادامه بدم.آزمایش شوهرمم به این صورت بود که تعداد ۲۲میلیون .مرفولوژی ۳٪.تحرک aصفر تحرک b هم ۱۰٪

گفت برا میکرو خوبه

عزیزم کروناست احتمال 99 درصد گلم، 14 روز از شروع علائم قرنطینه باش گلم سرفه اگر زیاد نیست مهم نیست& ...

زینبی جون من اون موقع که کرونا داشتم اکسیژنم تا ۸۷ هم اومد و چه حال بدی بود واااای یادم میوفته خل میشم