2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام من هر 2 بار 3 روزه بود ...و هر بار مثبت شدم ..8 سلولی بود

سلام پاشا جان خوبی عزیزم؟ میشه بگی چند تا جنین سه روزه انتقال داده بودی؟ گریدشون یادته؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خودم ۲۵شوهرمم ۳۲ خودمم ازاولش وضعیت تخمدان خوبی رو نداشتم شوهرمم ک کم تحرکی اسپرم

هم خودتو هم شوهرتو حسابی تقویت کن با روحیه برو جلو مطمئنم به زودی انشالله مادر میشی

سنتم عالیه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شما چه کار کردی انتقال ندادی جنیناتو

سلام گلم، هی خواهر پیر شدم تو این راه،موهامم دونه دونه داره سفید میشه، نه هنوز انتقال ندادم، تازگی دکترم دستش شکسته، معلوم نیس بهمن برام انتقال بده، اگه نداد میره بعد از عید  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خواهش عزیزم ،فکر نمیکنم آزمایش دیگه ای برای بررسی اسپرم باشه

آره روزی ک همسرم azf داد بهش گفته بودن آخرین آزمایش ژنتیکیه ک برای ناباروری میگیریم. ولی بچه ها با اسم جدید حذف کوروموزوم گفتن، نگران شدم😉 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
برنجک عزیزم اگ جنینی سالم نباشه میندازنش دور  من این سری چهار تا جنین داشتم ک هربارمنفی شدم یع ...

عزیزم چند سالته؟ هر سه بار با یک دکتر بودی؟ 

آخه عجیبه چطور تا حالا آزمایش ذخیره برات ننوشته؟

شاید اصلا مشکل از جنینا نیست از رحم باشه 

بنظر حتما مرکزت رو عوض کن دکتر جدید نظر بگیر

دکترم که فقط رو وزنم تایید داره نمیدونم زینب جونم جوابمو نداد سر در گمم ازشم پرسیدم گفت اتفاقا خوبه ...

اگه رژیم میگیری جوری نباشه که چیزی. نخوری از همه چیز بخور سبزیجات و میوه و پروتیین حتما استفاده کن ....منم بعد از سقط 11 کیلو کم کردم اما همه چیز خوردم و حذف نداشتم هوا هم که الان بده نمیشه پیاده روی رفت .....انشاله این بار نتیجه بگیری 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

دکترمن اگ خدابخواست فلوشیپ نازایی ازالمان بود منم ب طمع اون رفتم گفتم شاید بهترباشه ب خداهمه چیزو خودم بهش میگفتم بهم سینال اف مینوشت میگفتم نمیخوام گونال اف خودکاری بنویس یا استرادیول مینوشت باهزار طمعنا میگفتم اکیین بنویس پدرمو دراورد

پروانه ن ندارم س بار پانکچرشدم وچهار بار انتقال هرسری تخمک و جنینای کمی برام تشکیل میشه این دفعه بای ...

عزیزم pgdلازم نیست وقتی تو پانچکر جنین زیاد نداری برای چی میخوای این کار بکنی همون چند تا دونه جنین که برات تشکیل میشه حروم کنی من بودم بجات میرفتم رحم خودم بررسی میکردم یه هیسترو انجام بده ببین رحمت سالمه

سلام گلم، هی خواهر پیر شدم تو این راه،موهامم دونه دونه داره سفید میشه، نه هنوز انتقال ندادم، تازگی د ...

واقعا این عقب افتادنا عصابمونو به هم زده من خودم خوش وخورم رفتم برم برایه انتقال قشنگ چهل روز عقب افتاد

نازنین اره هرس بار و ی دکتر بودم فک میکردم بهترین دکتره ولی بعدش دکترشهلا دانایی رو شناختم برای برسی رحم باید چ کارایی بکنن منکه عکس رنگی رفتم و فک میکنمم ک با همون سونو میشه مشکل رحمو و فهمید

فکر کنم همسر من این موردو نداده تا حالا🙁

جز مهمترین آزمایشاته. اولین فرصت انجام بدید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻