2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میخواین پانکچر و یا انتقال انجام بدین زیر نظر دکتر باید رژیم بگیرین. به من دکتر رویان رژیم داده ...

نه فعلا سیکل انتقالم موند بعد عمل شوهرم ,میخوام تو یه ماه حداقل چند کیلو کم کنم یکی منو ببینه میگه چاق نیستی ولی از پارسال شکم و پهلو درآوردم از وقتی هم کرونا اومده باشگاه نمیتونم برم میخوام مثل روزای اولم باشم تا موقع وارد شدن به سیکلم شکمم تخت کنم🙄

دیروز از دکتر اومدیم دکتر به شوهرم گفته باید عمل بشی وضعیتت خوب نیست, منم که دکترم فقط ویتامین د3 و ال دی و اسیدفولیک داده و گفته اگه این ماه اون کیست ریز که داری از بین نره ماه دیگه هم این داروها رو بازم مصرف کن بعدش با آزمایش خونت و ازمایش اقاتون و نتیجه که دکتری که شوهرت رو معرفی کردم بهش رو بیار واسم,گفت تا شوهرت وضعش خوب نشه فعلا سیکل رو شروع نمیکنیم

عزیزم هرم غذایی رو رعایت کن همین  یعنی هر روز گروه نان و غلات میوه و سبزیجات  گوشت و پر ...

باشه مرسی عزیزم 😂😘😘

غذاهایی که می خوریم مثل ماکارونی و سیب زمینی خودش نشاسته داره دیگه برای چی شیر سویا و نشاسته بخورم خیالت راحت از این کارو نمیکنم زینبی جون مهربون😘🥰🥰

سلام خوبین خانما 

نمیدونم منو یادتون هست یا نه 

سونو ان تی رفتم مشخص شد طول دهانه رحمم ۳۲ میلیمتره و از طرفی چون واسه سپتوم رحم هیستروسکوپی شده بودم دکترم گفت هفته ۱۵ یا ۱۶ بیا واست پساری میذارم کسی تجربه پساری رو داره؟ پیشنهاد سرکلاژ دادم گفت نه پساری بهتره

خدایا خودت مواظبش باش
سلام دوستان یه سوال داشتم؟؟ جنین فریزو میشه تعیین جنسیت کرد؟؟ کسی بوده تاحالا تعیین جنسیت کرده باش ...

بله عزیزم اگه بخوایی تعیین جنسیت کنی باید درخواست بدی توی سیکل انتقال میزارننت وبعد جنین باید چهار روز یا پنج روز باشه تا تعیین جنسیت بشه روز انتقالتو مشخص کردن اگه جنینت مثلا سه روزه باشه دو روز زودتر از انتقالت بازش میکنن تعیین میکنن اگه جنس مورد نظر توش باشه برات انتقال میدن

بعد پانگچر امکان بارداری طبیعی وجود داره؟

اره خیلیا پانکچر شدن و آماده انتقال بودن که به خواست خدا خودشون طبیعی باردار شدن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خانوما. من امروز روز دوم پریودمه.اگه فردا برم سونو و داروهارو شروع کنم .روز ۱۱ سیکلم جمعه است ...

اره عزیزم تو فکر تعطیلات هستن جوری برنامه ریزی میکنن به تعطیلات نخوره عملم بستگی به جواب دهی و سایز تخمک هات داره