2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
انشاله رضایت خدا تو مثبت بودنتون میشه وخبر خوش میدی به ما😍

ممنونم عزیزدلم ان شاالله❤

ان شاالله که دوقلوهای نازتو صحیح و سالم بغل کنی مامان مهربون

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
جز مهمترین آزمایشاته. اولین فرصت انجام بدید

دیگه انتقال دادم رفت جنین هم دارم ان شاالله که مثبت شم خدای نکرده نشد به فکرش میفتم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترمن اگ خدابخواست فلوشیپ نازایی ازالمان بود منم ب طمع اون رفتم گفتم شاید بهترباشه ب خداهمه چیزو خو ...

ببین مرکزایی مثل رویان و ابن سینا و معروفا از اول بدون آزمایش اسپرم و ذخیره و عکس رنگی رحم اصلا کاری شروع نمیکنن 

عجله نکن برای پانکچر مجدد خدا رو شکر سنت خوبه وقت زیاد داری خودتون رو تقویت کن با مشورت دکتر جدید مکمل و اینا بخور آزمایشهات رو کامل کن 

توکل بر خدا. آخه همسر من الیگو اسپرمیه حاد داره . مورفو و تحرک صفر واسه همین نگرانم

عزیزم اگه تعداد اسپرم هشت میلیون باشه الیگواسپرمی متوسط میشه. حاد نیست. ما هم مشکل مورفو و تعداد داریم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مهگل تواز pgd چیزی میدونی کمکم کنی

عزیزم ببخش من جواب میدم

جنین رو میذارن ۵ روزه بشه یه سلول ازش جدا میکنن و بررسی میکنن

که میگن این کار شاید شاید یه خورده کیفیت جنین رو بیاره پایبن

خیلی هز دکترا هم میگن این طور نیست و اتفاقا به لانه گزینی بهتر جنین کمک میکنه 

هزینه ش زیاده 

تو مرکز مام به ازای ۵ جنین حدود ۲۵ میگیرن و حدود ۹ میلیون هم برا pgd اولیه

تو مرکز ابن سینا به ازای پنج جنین ۷/۵ میلیون میگیرن و برای pgd اولیه ۷/۵ میلیون میگیرن

شهرستانا معمولا این تست رو ندارن ما که تو رشت نداریم من دارم میرم تهران 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دیگه انتقال دادم رفت جنین هم دارم ان شاالله که مثبت شم خدای نکرده نشد به فکرش میفتم

آخی عزیزم بسلامتی. الهی مثبت بشی👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام پاشا جان خوبی عزیزم؟ میشه بگی چند تا جنین سه روزه انتقال داده بودی؟ گریدشون یادته؟ 

سلام عزیزم ...الحمداله من 2 تا هر بار 3 روزه بودم ....دفع اول گرید a و b و دفعه دوم هر 2 a بودند 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
مهگل تواز pgd چیزی میدونی کمکم کنی

نه عزیزم من اطلاعی ندارم هر چی میدونم اینجا از بچه ها شنیدم من خودم یه بار پانکچر شدم یه جنین برام تشکیل شد اونم انتقال دادم منفی شد دیگه تصمیم گرفتم مرکزم عوض کنم 

وقتی برای تقویت نمونده دکتر دیگه ای ک وقت گرفتم گفته ک بعدقطع شدن داروهات بیا فک کنم همون ماه برام د ...

نه عزیزم میزارن 2 تا پریود بگذره از بعد از انتقال ....انشاله این بار حتما نتیجه میگیری ...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
دکترمن اگ خدابخواست فلوشیپ نازایی ازالمان بود منم ب طمع اون رفتم گفتم شاید بهترباشه ب خداهمه چیزو خو ...

ای خدا چقدر اذیت کرده بعد چند بار منفی شدن یه هیسترو میکنن ...اگه راضی نیستی چرا عوضش نمیکنی .؟

نازنین اره هرس بار و ی دکتر بودم فک میکردم بهترین دکتره ولی بعدش دکترشهلا دانایی رو شناختم برای برسی ...

نه عزیزم با هیستروگرافی که با بیهوشیه اگه خدایی نکرده مشکلی تو رحمت باشه معلوم میشه 

دکترم که فقط رو وزنم تایید داره نمیدونم زینب جونم جوابمو نداد سر در گمم ازشم پرسیدم گفت اتفاقا خوبه ...

آره بابا دکتری تنها چیزی که بلدن فرتی میگن وزنت کم کن وزنت کم کن به جای اینکه چیزای مهمتر بررسی کنن 

من خودم 80بودم گفتن تا وزنت کم نکنی نمیتونی وارد سیکل بشی 4ماه رژیم گرفتم شدم 62

البته بعد یه پانچر باز سه کیلو اضافه کردم الان 65

اگه بتونم قبل پانچکر بعدی 5کیلو کم کنم عالی فعلا دو ماه فرصت دارم اخه همسرم باید دو ماه دارو بخوره