2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
آره عزیزم فقط پیش دکتر طرازی رفتم مرکز ابن سینا چون همسرمم پیش دکترش نوبت داشت نرسیدم برم مام دکتر ...

نگران شرایط همسرت نباش عزیزم ،تازه عمل کرده ،بهتر میشه ،هر چند همین الان هم برای میکرو خوبه ،کی قراره سیکل رو شروع کنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم خوب هستین؟  گلم شما با چه رژیمی لاغر کردین خودتون رو میشه لطف کنید به منم بگین چه کار ...

اگه میخواین پانکچر و یا انتقال انجام بدین زیر نظر دکتر باید رژیم بگیرین. به من دکتر رویان رژیم داده بود پیش دیابت بودم کلا چیزای شیرین قطع بود ولی برنج روری ۵ قاشق داشتم. اصلا سر خود رژیم نگیرین 

خدایا شکرت
سلام بچه ها ازمایش من منفی شدص

سلام عزیزم خیلی ناراحت کنندس من خواستم بگم بی بی ت ممفی شده دیگه منفی ولی گفتم ایشالاا معجزه بشه اگه اضافه وزن داری کم کن چیزای مقوی بخور هم خودت هم همسرم کپسول ژل رویالم بگیر بخور ایشالا جنینای زیادی برات تشکیل بشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین نگران اون داروها نباش گلی، یه کم مصرف کن، چون دیگه زیادی سرفه برای سلامت خودت ...

ممنون زینبی جون . والا فعلا دکترم باز گفته برو پیش فوق تخصص ریه تا دارو برات بنویسه. از طرفی دیشب ترسیده بودم رفتم بیمارستان در مورد سرفه همین حرفای شما رو زدن و گفتن شربت دکسترومتورفان پی بخورم و اسپری سالبوتامول مصرف کنم برا سرفه. نمیدونم دکتر بود یا ماما گفت من برا همه زنان باردار تجویز میکنم مشکلی پیش نیومده.از طرفی هم دکترم اون طور گفت نمیدونم چیکار کنم بخورم بنظرت؟ 

برا کیسه اب هم به این دلیل نگرانم چون دو سه روز پیش یکی از دوستان هفته ۱۵ یدفعه از خواب بلند شد کلا خیس شده رفته بیمارستان بهش گفتن کیسه ابت پاره شده هیچی دیگه اونجا ختم بارداری دادن براش .از همون روز منم این نگرانی برام پیش اومده و به هر چیزی دقت میکنم یوقت از کیسه اب نباشه. بیمارستان دیشب بهم گفتن امروز برم با دکتر زنان ویزیت بشم شاید برام سونو نوشت. بنظرت لازمه؟ اخه این چند روز همش یا مطب  بودم یا آزمایشگاه ها. نمیدونم چیکار کنم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
والا الان ک میگن دکتر نصر خودش نمیبینه پس چه فایده داره من مشکل رحم دارم دکتر زرنانی تشخیص التهاب مخ ...

باید سپتوم رو وردارن؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خانوما. من امروز روز دوم پریودمه.اگه فردا برم سونو و داروهارو شروع کنم .روز ۱۱ سیکلم جمعه است ...

سلام عزیزم خوش اومدی

مریم جون فرقی نمیکنه

اصلا پانکچر بدن به بدن فرق میکنه امکان داره پانکچر به نفر روز ۱۴ باشه یه نفر ۱۶ یه نفر ۱۸

بسته به رشد تعدادو انداره فولیکولاست

از زمان شروع داروها چندبار سونو میشی تا دکتر روزش رو مشخص کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
Phd اولیه چیه؟

Pgd اولیه گویا مرحله ای هست که تو اون کیتارو آماده سازی میکنن که وقتی سلول رو جدا کردن خیلی راحت بتونن بررسیش کنن

ژن ما که pnd اولیه زمان ازدواج انجام دادیم مشخصه

به ما گفتن برا pgd اولیه باید خودتو شوهرت اللحساب بیاین خون بدین

خودمم خیلی سر در نمیارم

بچه ها اگه لوله بسته باشه از اون تخمک کشی میشه کرد؟ من نمیدونم بعد زایمان لولم بازه یا نه؟ نمیخام ...

اره اصلا تخمک گیری به لوله ربطی نداره

اینجا خیلی از بچه ها به توصیه پزشکا اول هر دو لوله رو میبندن بعد میرن تو سیکل آی وی اف

برا اینکه لوله هاشون عفونی شده ومواد ترشح میشه داخل رحم و

نمیذاره جنین به خوبی لانه گزینی کنه

نگران نباش

مریم همه سوالات رو اینجا بپرس بچه ها جواب بدن

با دید باز وارد مسیر بشی که استرس نگیری

من روز۷زدم و قشنگ نشون داد.البته واسه من ۳قلوبود و هورمون زیادتر بوده

انشاالله که صحیحوسالم بغل بگیریشون وبا خودت ببری خونه

دعام کن این آخرین انتقالم بود خدا دلمو شادکنه

سلام دوستان روزتون بخیر یه سوال لطفا هرکی میدونه ج بده. خانما پریود دوم بعد انتقال منفی تاخیر داره یا نه؟ من ماه پیش انتقالم منفی شد و چهار روز بعد قطع داروها پریود شدم الان این ماه نشدم هنوز میخواسم بدونم تاخیر داره یا نه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..