2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
مرسی ک گفتی عزیزم. نگران شدم آزمایش جدیدی باشه. خداروشکر همسر منم azf داده.

خواهش عزیزم ،فکر نمیکنم آزمایش دیگه ای برای بررسی اسپرم باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم دو مرحله ایی یعنی چی؟؟  منم یه بلاست و یه سه روزه انتقال دادم هردو هچینگ شدن ولی فقط یکی ...

ببین من دومرحله ای بودم اینطوری بود که اول یه جنین دو روزه ب ام انتقال دادن سه روز بعد دو تا ۵ روزه. اگه این طور بود انتقالت تو دو روز متفاوت میشه انتقال دومرحله ای

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم. حق با شماست. من داغون شدم. هر دفعه با یه شوکی چهار پنج روز بهم میریزم و گریه میکنم و دوبا ...

عزیزم اینا یه نفعی تو اهدایی‌گرفتن شما دارن وگرنه دلیلی نداره این طور حرف بزنه. مرکز قبلی ما هم همینطور بود هردروغی دلشون خواست گفتن که ما رو بکشونن طرف اهدایی ولی ما قبول نکردیم و به چند جا سر زدیم تا اومدیم رویان و کلی امیدوارمون کرد. نظر منو میخوای مرکزت رو عوض کن هر چه سریعتر

سلام بچه ها.امروز نهم انتقالمه.صبح بی بی گذاشتم بازمنفی بود.دیگه کلا ناامید شدم.چون با سه تا جنین بل ...

عزیزم منم سه تا جنین داشتم روز ۱۱ انتقال جنین ۵ روزه با بتای ۶۰۰ بی بی بزور هاله انداخت. الانم که خشک شده باز واضح نیست هاله ش. بنظرم زود بوده. بدنا با هم فرق دارن

هيدرو عفونت لوله رحمي كه عفونت داخل لوله رحمي هست و وارد رحم ميشه و نميزاره جنين رشد كنه. شايد سپتوم ...

بعد نگفتن مثلا چیکار باید کرد؟ دکتر زرنانی هم ک دکتر ایمونولوژ نظرش همین بود برا من گفت رحمت التهاب مخفی داره ک باعث شکست لانه گزینی میشه برات

عزیزم اینا یه نفعی تو اهدایی‌گرفتن شما دارن وگرنه دلیلی نداره این طور حرف بزنه. مرکز قبلی ما هم همین ...

آره واقعا دیشب اتفاقا به همسرم میگفتم. نمیدونم اگه تا عید همین مسخره بازیا رو در بیارن و نزارن بریم تو سیکل احتمال داره بعد از عید برم یه جای دیگه. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام بچه ها.امروز نهم انتقالمه.صبح بی بی گذاشتم بازمنفی بود.دیگه کلا ناامید شدم.چون با سه تا جنین بل ...

نا امید نباش روز ۹ خیلی زوده 

چرا انقدر زود بی بی چک میزنین به خودتون استرس میدین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره خوبه توخونه راه برو, من که اینبارکارام باخودمه میدونم اشپزی و... حالا قراره بپزم بدم همسرم واسه ...

آره عزیزم همه چی دست خداست من که خودم خیلی دلم میخواد پاشم کارامو انجام بدم همسرم نمیذاره ولی امروز دیگه پاشدم برا خودم سوپ گذاشتم به نظرم استراحت و اینا فقط برا دل خودمونه چون خود جنین شناس مرکزمون روز انتقال اومد گفت به خدا استراحت مطلق یه درصدم تاثیری تو مثبت شدن نداره بیچاره میدونست که قراره زیاد استراحت کنیم😅

کم کم و یواش یواش کاراتو بکنی مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره خوبه توخونه راه برو, من که اینبارکارام باخودمه میدونم اشپزی و... حالا قراره بپزم بدم همسرم واسه ...

آمپولتم اگه همسرت بلده کاش بدی بزنه ترس چی آخه دختر خوب یه آمپوله دیگه بهتره زیاد پله بالا پایین نکنی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ببین من دومرحله ای بودم اینطوری بود که اول یه جنین دو روزه ب ام انتقال دادن سه روز بعد دو تا ۵ روزه. ...

اهان ... نه گلم من هر دوتاش توی یه روز ولی یکی سه روزه یکی بلاست ...  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام آره روز چهار انتقال

باورکن از همون اول بدلم افتاده شما  بارداری ... شک نکن 

ان شاءالله 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آره عزیزم همه چی دست خداست من که خودم خیلی دلم میخواد پاشم کارامو انجام بدم همسرم نمیذاره ولی امروز ...

اره درست میگن وگرنه باید من سزی قبل مثبت میشدم. 

نوش جونت گلم راحت باش. کاراتم یواش بکن

آمپولتم اگه همسرت بلده کاش بدی بزنه ترس چی آخه دختر خوب یه آمپوله دیگه بهتره زیاد پله بالا پایین نکن ...

اره بلده ولی یکم سر نترس داره ازش میترسم. خخخ

باشه راست میگی میدم بزنه واسم دیگه باید15روزبگژره وای سخته هیچ جانری15روز زندانی... بیچاره مادرم1ماهه فقط خونس