2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دیگه نه همسرم راضی میشه برا میکرو نه خودم حوصلشو دارم اگه خدا صلاح بدونه طبیعی میده اگرم نه که بازم ...

عزیزم امیدت به خدا باشه ایشااا لا طبیعی باردار بشی 

اگه هم نشد حتما ادامه بده یکم بگذره دوباره شوهرتم راه میاد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چرا تهران نمیری عزیزم ؟ چرا اصفهان ؟ فکر میکنم مازندران هستید درسته ؟

بله. تهران کجا انجام میدن؟ ساری همینجا حضرت مریم انجام میده با میکرو. دیگه اگه خدا بهمون رحم نکنه کارم صد درصد به اهدایی بکشه نمی‌خوام اذیت بشم. با آی یو آی راحت ترم. اون موقع دیگه واسم ته خطه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من‌ چهارشنبه دوتا جنین بلاست و هچینگ انتقال دادم دو سه روز اول گاهی تخمدان تیر میکشید ولی بعدش دیگه هیچی😔 این دو سه روزه اصلا انگار نه انگار با روزهای عادی هیچ فرقی ندارم ... بخدا آنقدر از دیشب بغض دارم که حد نداره ... 

بعداز دوسال اینبار با هزار تا بدبختی و خراش و ...ضخامتم اوکی شد ... من پنج ساله تمامه دارم زجر میکشم و توی مطب هستم ... امیدوارم بودم اینبار برام جبران شه ...

تروخدا بگید کسی بود هیچ گونه علائمی نداشته و باردار باشه؟؟ اخه مگه میشه جنین تو رحمت باشه و درحال لانه گزینی ولی هیچ علامتی نشون نده؟؟😭😭

خواهش میکنم برام دعا کنید ...‌ خدا هیچکس رو مثل من گرفتار این درد نکنه😔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بسلامتی خداروشکر ک خوبی الان تخمدانت pco هست؟ میتونم بپرسم داروهای هایپرت چی بود؟ کیفیت تخمک ها خوب ...

اره عزیزم الان که ۶ ماه گذشته نه نیستم گلم.یادم نیست دقیق  ولی سرم البومین دو تا زدم اونجا . یه قرصی بود شبی نصفی میخوردم با یه شربت اسمشو یادم نیست.کیفیت تخمک ها خوب بود جنینم بد نبود ۱۰ تا تشکیل شد ولی جنین ها همه بی و بی سی هستن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تو ابن سینا دکترت کی بود عزیزم؟چرا همونجا ادامه ندادی؟

دکتر طراری بودن ولی بعضی وقتها با دکترای دیگه هم ویزیت میشدم مثلا چند بار سونو با دکتر عارفی یا پانکچرم چون طراری نبود با اکبر محمدی و انتقال با طرازی

ابن سینا معطلی داشت واسه من و حس آنچنان خوبی نداشتم بهش .دکتر مردانش استرس وارد میکرد به آدم .البته اینا نظر من بود اگه نه خیلی ها جواب گرفتن اونجا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوستان من‌ چهارشنبه دوتا جنین بلاست و هچینگ انتقال دادم دو سه روز اول گاهی تخمدان تیر میکشید ول ...

عزیزم من روز ۱۰ انتقالمه هیچ علائمی هم ندارم اما فکر نمیکنن تو این روزا باید دنبال نشونه گشت اگر علائمی باشه بیشتر تاثیر داروهاست که رو بدنای مختلف تاثیر متفاوت میزاره 

من که امیدوارم شما هم امیدوار باش ایشالا خدا بهترینها رو برامون رقم میزنه

نه عزیزم اصفهان می‌خوام برم پیش دکتر ایزدی تو مطب. خسته شدم😑 والله ما یکسال و نیم هست داریم تلاش می ...

آخی عزیزم، همه مون هم دردیم. اصفهان ب ما هم دو بار گفتن اهدایی. اون موقع ک این حرفارو از زبون دکترا میشنیدم بدترین دوران عمرم بود بخاطر همین دیگه اونجا انجام ندادم و رفتم رویان.. بازم رویان یه خوبی داره ک تا زمانی ک مرد اسپرم و  زن تخمک داره اسمی از اهدایی نمیاره. ای کاش بقیه مراکز هم ب همین راحتی حرفی از اهدایی نمیزدن و میزاشتن با آرامش بیشتری کارمون رو انجام بدیم.

آره واقعا اینجا خداروشکر خیلی از بچه ها با وجود شرایط بدی ک داشتن باردار شدن. تو این راه متوجه شدم حتی اگه شرایط دو نفر یکی باشه نمیشه یه نسخه ی مشابه براشون نوشت. اصلا ب انرژی های منفی دکترا توجه نکن. چندین بار انجام بده انشالله ک زودتر مامان میشی👶👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببخشید من جواب میدم عزیزم بله فرق داده ،اون آزمایش azf هست

مرسی ک گفتی عزیزم. نگران شدم آزمایش جدیدی باشه. خداروشکر همسر منم azf داده.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکتر طراری بودن ولی بعضی وقتها با دکترای دیگه هم ویزیت میشدم مثلا چند بار سونو با دکتر عارفی یا پانک ...

انشالله که بزودی خبر باردار شدنت عزیزم💞💞💞

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من روز ۱۰ انتقالمه هیچ علائمی هم ندارم اما فکر نمیکنن تو این روزا باید دنبال نشونه گشت اگر علا ...

پناه بر نفس پاکت مهربون ... همش دستام به آسمونه برای خودمو و امثال خودم دعا میکنم ... ای کاش صبح بشه این شب 💓

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام دوستان من‌ چهارشنبه دوتا جنین بلاست و هچینگ انتقال دادم دو سه روز اول گاهی تخمدان تیر میکشید ول ...

آخه عزیزدلم اصلا به علائم نیست که، من اون چهاربارم که منفی شدم کلی علائم داشتم مثبتم شدم بازم همونارو داشتم ولی همش بخاطر دارو بود

توکلت به خدا باشه انشاالله که دلت شاد میشه❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

عزیزم منم علایم نداشتم. همون یه ذره درد سینه و سردرد و اینا هم مال داروهاست. فقط یه بار لک دیدم. که اونم خیلی ها ندارن. اصلا تا ۱۰ روز که قرار نیست هیچ چیز خاصی از حرکت و لانه گزینی چند تا دونه سلول احساس کنه آدم! بیخود نترس دختر. 

منم عزیزم دوتا جنین بلاست انتقال دادم

ودیگه جنینی ندارم

روز جمعه انتقالشون دادم

وهیچ علائمی ندارم جز یکم دردسینه اونم وقتی که دستشون میزنم حس میکنم که این از عوارض آمپول هست.

امیدت به خدا باشه

تازه من اون تیر کشیدن هارو هم نداشتم تا حالا

هیچی هیچی انگار نه انگار که انتقال دادم

خدا خودش به همه ی انتقالیای اینجا رحم کنه به ماهم رحم کنه